Kwaliteit montage
Snelheid reacties
Gemak maken afspraak
Informatie per e-mail

Mike Stegeman

Uitstekende service! vooraf geschatte tijd van montage aan huis ruimschoots gehaald!

Helemaal prima

monteur was op juiste tijd aanwezig, zelfs iets eerder.
gaf nog extra tip mee

Maurik

Monteur was keurig op tijd, heeft zorgvuldig en vakkundig gewerkt. Prima en snelle winter/zomerwielen wissel aan huis. Ik lees her en der mindere reviews over dit bedrijf, maar ik ben positief.

Zeer nette en vriendelijke monteur. Precies op het aangegeven tijdstip aanwezig en keurig en heel snel gewerkt.

Ik kreeg niet direct een bevestiging/factuur bij mijn online bestelling en betaling, dat was vreemd. Ik ben daarna via de mail op mijn verzoek prima geïnformeerd.

Helemaal geweldig

Alles verliep precies zoals afgesproken.

Kwaliteit montage is door een leek niet te beoordelen. Ik heb nog niet met de auto gereden. Bij het maken van de afspraak kreeg ik niet direct alle beschikbare tijdstippen te zien. Aanvankelijk... Kwaliteit montage is door een leek niet te beoordelen. Ik heb nog niet met de auto gereden. Bij het maken van de afspraak kreeg ik niet direct alle beschikbare tijdstippen te zien. Aanvankelijk leek het erop dat er op vrijdag geen mogelijkheid was. Pas toen ik mijn postcode / huisnummer opnieuw invoerde, zag ik meer beschikbare tijden. Dat was een vreemde ervaring.

Laat klanten niet extra ventielen bestellen (en betalen) als die gewoon standaard vervangen worden. Verreken het dan in de prijs.

Verborgen extra kosten.

Op de site staat dat de oude banden meegenomen worden, niet dus. Moet je zelf afvoeren.
Ventielen vervangen kost ook extra geld, wordt normaal standaard meegenomen.
Ook 4 euro betalen...
Ventielen vervangen kost ook extra geld, wordt normaal standaard meegenomen.
Ook 4 euro betalen voor een pin transactie, waarom??

Eva Monteiro

Hele goede service. De tijd van montage kwam echter niet overeen met die van monteur. Hij had 10:45 en ik 13:45.. maar was hele dag op adres dus geen probleem!

Veel keuze in banden en gemakkelijk

Ik belde over de bandenmaat.. was wel handig geweest als er telefonisch al ti was geweest dat banden voor en achter kunnen afwijken.. ik bleek alleen de voorbanden gefotografeerd te hebben... en... Ik belde over de bandenmaat.. was wel handig geweest als er telefonisch al ti was geweest dat banden voor en achter kunnen afwijken.. ik bleek alleen de voorbanden gefotografeerd te hebben... en kreeg opmerking pas NA de bestelling. Gelukkig week het niet af.,,.

Zou mooi zijn

Montage- zeer vriendelijk en snel

Slechte communicatie , banden kwamen niet op tijd maar had geen contact van team over vertraging . Geplande montage van 30.04 is geworden uiteindelijk 08.04. Een paar keer over gebeld , had aan het... Slechte communicatie , banden kwamen niet op tijd maar had geen contact van team over vertraging . Geplande montage van 30.04 is geworden uiteindelijk 08.04. Een paar keer over gebeld , had aan het lijn iemand wie kan mij niet helpen of probeer helpen en zou later bellen maar is niet gebeurt. Uiteindelijk gekregen e-mail met datum en tijdstip , wat een gedoe!

Goed en vlot

De monteur was vroeger dan gepland, misschien beter om dit aan te geven dat dit kan gebeuren en dat de klant hiermee rekening kan houden