Kwaliteit montage
Snelheid reacties
Gemak maken afspraak
Informatie per e-mail

Jan Stolker

2Banden besteld kreeg netjes een mail met de tijd dat de monteur de banden zou monteren. Monteur belde netjes op of hij
eerder kon komen was voor mij geen probleem.banden netjes gemonteerd en...
eerder kon komen was voor mij geen probleem.banden netjes gemonteerd en gebalanceerd.

Er wordt duidelijk en snel gereageerd.

Zou het niet weten.Ga zo door.

Seat lovers

Super makkelijk en goede service!

Er was ons een ding niet helemaal duidelijk, misschien ook door onze ontwetendheid.
of je ook zwaardere banden onder je auto kon zetten. En wat hier eventueel voor of nadeel van zou zijn.

Prettig en snel geholpen zonder hiervoor de deur uit te moeten

Snelle en duidelijke communicatie, kundige monteur

I Tanase

Ik ben er zeer tevreden over. Vakkundig, snelle service en klantvriendelijk ... Erg klantgericht bedrijf en vakkundige medewerker/monteur.

N.v.t

Ik kon niet zelf via jullie site een bestelling plaatsen,daardoor heb ik extra administratie kosten betaald,ipv 371,95 euro voor 4 banden continental eco 5 + 4xventiel heb ik 4 euro extra... Ik kon niet zelf via jullie site een bestelling plaatsen,daardoor heb ik extra administratie kosten betaald,ipv 371,95 euro voor 4 banden continental eco 5 + 4xventiel heb ik 4 euro extra uitbetaald en werd 375,95 euro. dit is een min punt en voor de rest ben ik tevreden over. Met vr.gr. Ion Tanase

Goed en snel geholpen

Nadat we de afspraak hadden bevestigd, kregen we die avond nogmaals een mail met een andere afspraak.
Heb jullie gebeld en de tweede afspraak was de juiste.
Toen ik op de dag van de...
Heb jullie gebeld en de tweede afspraak was de juiste.
Toen ik op de dag van de afspraak van huis wilde weggaan, stond ineens de monteur voor mijn deur. Dit op de tijd waarop de eerste afspraak stond. Erg verwarrend dus.

Rick

Duidelijke site. Goed vermeld wat alles kost en geen verassingen

Sterk concurerende prijzen van banden

Alles verliep goed en snel. Goede monteur.

Monteur was netjes op tijd en het verwisselen ging lekker snel.

Sticky

Komt op tijd!

Goede en n klantvriendelijke monteur

per ongeluk n dubbele bestelling gedaan, even n belletje en t was okay.
werd netjes te woord gestaan TOP

Op iedere locatie te doen en zeer flexibel.