Kwaliteit montage
8.2/10
Snelheid reacties
Gemak maken afspraak
Informatie per e-mail

Bestelling en montageafspraak snel gemaakt en prima uitgevoerd tegen een scherpe prijs.

Gemakkelijk, snel en scherpe prijs.

U verkoopt veel verschillende merken. Lastig is dus, zo lijkt mij, om een favoriet te adviseren omdat alles zo zijn voordelen en nadelen heeft in het gebruik. Ik hoop daarom maar dat mijn keus voor... U verkoopt veel verschillende merken. Lastig is dus, zo lijkt mij, om een favoriet te adviseren omdat alles zo zijn voordelen en nadelen heeft in het gebruik. Ik hoop daarom maar dat mijn keus voor Goodyear in de praktijk (slijtage en zuiver rond blijven) goed uit zal pakken. Ik verwacht helemaal niet dat U een compleet vergelijkend warenonderzoek verstrekt. Als je weet wat je kopen wilt, levert U dat tegen sterk concurrerende tarieven. "Hoort zegt dat voort!" Groet.

Rik

Monteur was super

Na het telefonisch laten aanpassen nog steeds geen factuur gekregen

George

Gamakkelijk te regelen, goede prijs. Alleen jammer dat monteur niet de juiste nippel had om nieuwe banden op spanning te brengen.

Prijs, snelheid, gemak

Monteur had niet juiste nippel om banden op juiste spanning te brengen. Moest dit zelf doen bij de benzinepomp

HansvL

Goede sevice, ik ben zeer tevreden

Alle afspraken zijn nagekomen

Kevin Bakker

Goed, snel en vriendelijk.

Snelle en goede service

Zijn er niet echt. Aleen dat de apparatuur wat gedateerd is in de busjes

Mike

Veel beter dan bandenconcurrent, duidelijke communicatie bij een voorraad fout, goede planning en vriendelijke installatie monteur.

goede communicatie

Hans

Op tijd, goed en vriendelijke monteur.

Telefonisch contact moeizaam

E A de Boer

Bijzonder slechte communicatie, werd af geblaft aan de telefoon op de vraag wanneer men wel zou langs komen na een mislukte afspraak door ziekte onder de monteurs. Als klant heb ik dan ook wat te... Bijzonder slechte communicatie, werd af geblaft aan de telefoon op de vraag wanneer men wel zou langs komen na een mislukte afspraak door ziekte onder de monteurs. Als klant heb ik dan ook wat te plannen voor het volgende bezoek, hier werd niet naar geluisterd aan de telefoon, er werd over mij heen gepraat en niet geluisterd. Bovendien is er niet een van de vier wielen in balans. tussen de 80 en 130 trilt de auto zowel voor als achter.

Geen sterke punten helaas.

De communicatie dien sterk te verbeteren, vooral het fatsoen van de gene die ik aan de telefoon heb gehad. Deze persoon is totaal ongeschikt.

Arjan

Fijne snelle service

Snelle service, geleverd op de afgesproken tijd, duidelijke mail vooraf om afspraak te bevestigen

Geen, alles vlekkeloos verlopen