Kwaliteit montage
Snelheid reacties
Gemak maken afspraak
Informatie per e-mail

Kevin

Voor de 2e keer banden laten monteren, ook gelijk de laatste keer. Monteur melde dat hij de banden niet kon balanceren ivm. dicht hart (geen dop in het midden) waarbij de machine moet worden... Voor de 2e keer banden laten monteren, ook gelijk de laatste keer. Monteur melde dat hij de banden niet kon balanceren ivm. dicht hart (geen dop in het midden) waarbij de machine moet worden omgebouwd (duurt ongeveer 5 minuten). Staat nergens op de site dat ze dit niet kunnen. Na dit te melden via de mail bij Bandenthuis wouden ze mij 5 euro per band terugbetalen oftewel 20 euro totaal. Daar balanceer je bij de Kwikfit nóg geen 1 velg voor. Na teruggemaild dat ik ze of opnieuw wil laten balanceren door hun kostenloos of 50 euro terug geen bericht meer terug gehad, hebben gewoon de 20 euro gestort waar ik niet mee akkoord ben gegaan en laten niks meer horen. Nu moet ik nog eens kosten gaan maken door hun onkunde. Ze zijn een klant kwijt. Amateuristisch gedoe.

Bestellen gaat snel.

Laten als je klacht heb niks meer horen en trekken hun eigen plan.

WoW niet verwacht dat zo snel geleverd zow worden ik dacht zal paar dagen duren ik had 11:30 bestelt volgende dag 11:00 uur al binnen binne 24 uur service dus

PH Geerlings

Goede Service Kwaliteit en Sevice

geen opmerking

geen opmerking

Peter Vos

Als de service beter zou zijn dan was het een prima adres.

Ze houden zich keurig aan de tijdstippen van de afspraak en de prijzen zijn concurrent.

Je zou als klant bij dit soort grote aankopen toch ook garantie op de banden verwachten en niet alleen op de montage. Op de website staat weliswaar vermeld dat je garantie krijgt op de montage, ook... Je zou als klant bij dit soort grote aankopen toch ook garantie op de banden verwachten en niet alleen op de montage. Op de website staat weliswaar vermeld dat je garantie krijgt op de montage, ook belangrijk natuurlijk, maar banden van bijna €200,- per stuk mogen toch ook wel zonder fabricage foutjes zijn vind ik.

P.Slofstra

Zeer vlot en deskundig

Vermelden dat ballanceren van blinde velgen niet mogelijk is

Marcus van Poppel

Goede service, snel en makkelijk en vriendelijke monteur.

Er wordt een dag.vooraf bevestigd hoe laat men komt en ook op.de dag zelf door de monteur.

A.I.D.H Penning

Geweldig

snelheid

Ponkske

Prima service netjes op tijd

Snel, simpel en goed

Mogelijk nog iets meer aan de naamsbekendheid werken.

Snelle en acurate service

Vriendelijkheid en service

Beetje vreemd extra te moeten betalen voor ochtend/ middag deel afspraak! Echt een negatief punt wat geen ander bedrijf voert dit beleid

William Bos

Goede service