Kwaliteit montage
8.2/10
Snelheid reacties
Gemak maken afspraak
Informatie per e-mail

Geweldig gedaan en professioneel jullie nummer en naam zal ik zeker adviseren aan mijn vrienden familie en kennissen

Prima service

Aardige mensen
Snel

Webwawet Consultancy

Top!

Snel vakkundig geleverd

E-mail bevestigen transformeren naar bevestiging via sms... :)

Het was s middags bloedheet, zelfs in de schaduw waar de monteur na een glaasje jus uitstekend werk afleverde!!!!!!!!

Grote keuze in banden
Vakmanschap
Goede prijs

Ger Uffels

Prettige en vriendelijke service

Geen gedoe, geen zorgen en vakkundig.

Diana Proosten

Heel prettig dat ze aan huis komen. Prettig geholpen.

Makkelijk en duidelijk

van Norden

Te rommelig

Montage Prima

Het domino effect. Ging veel fout. 1 bevestiging is genoeg en geen drie. hierdoor ga je twijfelen. gemaakte afspraak niet nakomen. voor niks vrij genomen dat is niet fijn. kost geld.

Maikel

Prima service en zeer Concurrerend

Eenvoudig banden uitzoeken/ bestellen

Eigenlijk geen, misschien de extra kosten voor het pinnen achteraf duidelijker vermelden( volgens mij zie dit pas in het afrekenveld)

Weet niet zeker of ik dit een tweede keer zou doen.

Prijs voor de banden is niet al te duur en het aan huis komen zelfs op een zaterdag is prettig

Vandaag heb ik de banden die er zaterdag op gezet zijn laten balanceren (in tegenstelling wat jullie online vermelden kunnen jullie dit soort velgen dus niet doen)
Hierbij bleek dat de...
Hierbij bleek dat de bandenspanning waarmee de auto was weggezet veel te hoog was. Rechtsvoor was 2.7 en linksvoor was zelfs 3.4 bar terwijl er 2.2 tot max 2.5 bar voor staat. Niet zo heel goed dus.

Verder ook nog even de opmerking dat ik 's ochtends al werd gebeld dat t een uur later zou worden omdat de monteur schijnbaar thuis nog moest vertrekken.

Hoop dat jullie iets met deze klachten gaan doen want is niet bepaald een goede service die jullie wel beschrijven op jullie website.