Kwaliteit montage
8.2/10
Snelheid reacties
Gemak maken afspraak
Informatie per e-mail

Vlotte en betaalbare service.

Ruime keuze in autobanden voor een lage prijs.

Ik zie geen optie om te vullen met stikstof. Het zou mooi zijn als dat in de toekomst wel kan.
En verwijder de verplichting om een score te geven voor alle punten. Ik heb geen gebruik gemaakt van ondersteuning en ook niet van after sales. Daarover will ik geen oordeel geven.

Prima op tijd, snelle afhandeling!!

Maxime

(Bewerkt)

Zolang er geen situatie is waarin je contact zoekt is het prima.

Op iedere locatie is prettig.

Fijn dat ik na tien keer bellen, meerdere emails en meerdere brieven eindelijk eens antwoord krijg echter vind ik het nog steeds teleurstellend dat er nergens antwoord op komt behalve wanneer er een... Fijn dat ik na tien keer bellen, meerdere emails en meerdere brieven eindelijk eens antwoord krijg echter vind ik het nog steeds teleurstellend dat er nergens antwoord op komt behalve wanneer er een slechte review geplaatst is. Fusering of niet, gedane zaken nemen geen keer en dit blijft onacceptabel.
Zodoende blijven aftersales en snelheid van reacties ruim onvoldoende, contact informatie op de website is ook niet toereikend.

Een perfecte service !!!!!

Nick Reitsma

Geweldige service, jammer dat de andere 2 banden niet meteen mee zijn gekomen. Vooralsnog zeer tevreden met het halve werk.

Goede communicatie.

Geen. Erg tevreden ondanks het ongemak van een (verkeerde) levering.

mol

De medewerker deed veel te veel lood in de achterwielen wel een strip van bijna 30 cm links en rechts dat was geen gezicht heb de banden op nieuw laten balanceren bij een garage in de buurt wat... De medewerker deed veel te veel lood in de achterwielen wel een strip van bijna 30 cm links en rechts dat was geen gezicht heb de banden op nieuw laten balanceren bij een garage in de buurt wat eigelijk niet de bedoeling is maar daar ging het wel goed nu ziet het er netjes uit ze hebben er meer dan twee derde lood uitgehaald door de band wat anders op de velg te leggen.

moet zorgvuldiger werken .

Super vriendelijk , goede en snelle service!

Dat banden op locatie worden gemaakt ( en dat kost minder geld dan naar de bandengarage gaan) , wat super is!

D. De rond

Redelijk

Jammer dat ik banden kreeg die al een half jaar oud zijn volgens de bandenleeftijd.

Compressor maakte tijdens montage veel herrie de buren konden meegenieten

L. Verkuijl

Goede en betrouwbare service, voor een scherpe prijs nieuwe banden onder de auto zonder dat het je moeite kost.

Makkelijk en snel

Ronald den Boer

Goede service en dat lekker makkelijk aan huis

Ondanks de tijd die de monteur kwam, bleef hij uiterst aardig en vriendelijk en had zelfs alle tijd om mijn zoons uit te leggen wat hij deed en ze mee te laten helpen.