Kwaliteit montage
Gemak maken afspraak
Informatie per e-mail

JHoogesteijn

Snel en goed uitgevoerd

De monteur is goed en snel en legt alles netjes uit. Prima service.

Contact opnemen

Schreuder

Moeizaam om afspraak te maken, maar als ze er zijn goede service!

Erg prettige monteur, betrokken, denkt mee met mogelijkheden

De service om een afspraak te maken is uitermate slecht; gaat via mail waarop vaak niet gereageerd wordt, en er is geen flexibiliteit om te schuiven met een afspraak. Ik ben begonnen met het plannen... De service om een afspraak te maken is uitermate slecht; gaat via mail waarop vaak niet gereageerd wordt, en er is geen flexibiliteit om te schuiven met een afspraak. Ik ben begonnen met het plannen van een afspraak voor banden wissel in februari, en was uiteindelijk pas in juni zover dat mijn winterbanden (inmiddels bijna versleten door de hitte!) gewisseld werden... Misschien moet ik maar alvast beginnen met het plannen voor het terugleggen van de winterbanden...

F. Renirie

Prima service en bandenwissel op de oprit is fijn.

Vriendelijke en hulpvaardige medewerker. Plezierig in de communicatie.

Ik had graag een factuur ontvangen per e-mail. Bij het afrekenen heb ik de digitale factuur gecontroleerd en betaald. Er was geen papieren exemplaar voorhanden. Ik ontvang alsnog graag een factuur.

Peter Schut

Fijne werknemer

Op locatie

Set veiligheid doppen in de auto leggen

Xander

Snel, gemakkelijk en zonder gesleep wisselen van onze zomer/winterbanden

Heel fijn Bandenwissel thuis voor de deur, geen gesleep met banden naar de garage of ingewikkeld plannen, genoeg opties om op vrije dagen uit te kunnen kiezen. Prijs kwaliteit is top.

Misschien optie om terug gebeld te worden op de website invoeren. Bereikbaarheid van kantoor. Telefonisch niet bereikbaar en na 15 minuten wordt dan automatisch de verbinding verbroken.
Misschien optie om terug gebeld te worden op de website invoeren.
Ingesproken voicemail was slecht te verstaan.

Corine

Onmogelijk om een afspraak te krijgen

Monteur is vakkundig niks op aan te merken

Nou heel veel

Super service

Friendlijk personeel

Niks

Kasper

Moeilijk om een afspraak te maken en uiteindelijk wordt de afspraak anders ingepland dan afgesproken.

niet van toepassimg

email beantwoorden
afspraak maken mogelijk maken voor leaserijders

Vlaar

Klantvriendelijk

gemak en klantvriendelijk

optie " nvt" toevoegen (After sales, ondersteuning, info op website zijn niet van toepassing)

Groot

Had een paar jaar geleden betere ervaring en professionelere indruk.

Prijs en kundig en beleefde monteur

Stuur de monteurs met beter gereedschap op pad Compressor werkte niet goed met allerlei gevolgen, 3 banden besteld kwam er met 2 moest bus omwisselen ivm Compressor heeft me 2 dagdelen gekost.... Stuur de monteurs met beter gereedschap op pad Compressor werkte niet goed met allerlei gevolgen, 3 banden besteld kwam er met 2 moest bus omwisselen ivm Compressor heeft me 2 dagdelen gekost. Monteur viel niets op aan te merken beleefd en kundig
Maar goed gereedschap is het halve werk !!!