Kwaliteit montage
Gemak maken afspraak
Informatie per e-mail

Simon

Prima klantenservice maar helaas 1,5u moeten wachten

prima communicatie, flexibel en professioneel

planning minder strak maken, als er in de ochtend iets uitloopt hebben klanten in de middag hier last van.

Lennart Verheijen

De servicemonteur zelf is geweldig, de afstemming tussen kantoor en de monteur kan beter

De service an sich is prima. De monteur (Hein) is super klantgericht en behulpzaam

Ik heb een tijd geen mails gehad omdat het gebruikte mailadres incorrect was, hierdoor ging de communicatie stroef. Je zou verwachten dat als er een 'undeliverable' terug komt op een verzonden mail... Ik heb een tijd geen mails gehad omdat het gebruikte mailadres incorrect was, hierdoor ging de communicatie stroef. Je zou verwachten dat als er een 'undeliverable' terug komt op een verzonden mail dit opvalt?
Ook ben ik uiteindelijk gebeld dat de bandenwissel van 16.00u tot 17.00u zou zijn, terwijl de monteur in zijn planning 15.00u had. Hier loopt dus nog iets niet helemaal lekker.
Laatste punt is dat de website helemaal is ingericht op particulieren, maar dat als ik vanuit Mister Green (leasebedrijf) de bandenwissel voor de Tesla wil doen dan kom je er met de website niet uit. Een telefoontje lost dat snel op, maar dit kan nog verbeterd worden op de website.

Anyway, ik typ dit omdat jullie er specifiek om vragen en omdat jullie er wellicht wat aan hebben, maar al met al ben ik erg tevreden met de service hoor;).

Stam de Jonge

Snel en professioneel geholpen

Snel

Bas

Top

Prijs

Filters op website uitbreiden

Exact medical Manuafcaturing

Positieve medewerker en vlotte afhandeling

snelle reactie

Stay in Touch Media BV

Top service aan huis. Banden verwisselen wordt zo een relaxt feestje. Heel blij met de kundige mannen. Aan iedereen aan te raden.

Vriendelijk. Heldere communicatie. Goede service.

Nvt

Doet er niet toe

Voor de tweede keer buiten tijdslot aanwezig

Snelle communicatie vanuit planning

nu voor tweede opeenvolgende keer buiten de vooraf gecommuniceerde termijn aanwezig (afspraak 9, monteur 11 uur nog niet aanwezig). Moet zelf contact opnemen waar monteur blijft. reactie van... nu voor tweede opeenvolgende keer buiten de vooraf gecommuniceerde termijn aanwezig (afspraak 9, monteur 11 uur nog niet aanwezig). Moet zelf contact opnemen waar monteur blijft. reactie van planning: 'o, zou er al moeten zijn'.

Sander Verschuur

Goede vriendelijke service

Service

Dubbele mails

Mistergreen

Op tijd en helemaal goed!

Afspraken keurig nagekomen. Op tijd en snel.

Bandenspanning kan beter opgeleverd worden. Altijd 1 band met lagere druk.

r. Haans

Professioneel en klantvriendelijk