Kwaliteit montage
Snelheid reacties
Gemak maken afspraak
Informatie per e-mail

Smit & Heinen

Prima, perfecte service, vakkundige man!

Hele goede service op locatie!

Geen. Ga zo door!

Huijbregts

Geweldig, keurig op tijd, snel en vakkundig.

Vakkundig en scherpe prijs.

Thomas

Efficiënte manier om banden te wisselen, aanrader!

- aan huis service
- evt nieuwe banden te bestellen
- snelle montage

NA

Snelle en goede service

Aardige monteur en werkt lekker door

website bugs en extra kosten voor normale dag

Frank

Netjes en makkelijk

Gemak

Aanbevelingen bij bandkeuze

IEX

Monteur Klasse apart maakt het verschil klantenheid 100%

Monteur

Afspraak proces beter inrichten zoals bandenmaten

Mister green

Prima service aan huis, afspraak maken behoeft verbetering

Het banden wisselen zelf is goed en op tijd en binnen een uur gebeurt.

Niet op de website zetten dat er binnen een week beschikbaarheid is. Werkelijke beschikbaarheid laten zien.
Met voorstel dagdeel service, lijkt niets te gebeuren. Ochtend aangegeven, kreeg mail om 1700 te bevestigen.
Aantal dagen later een nieuwe mail met een andere tijd voorstel.
Was niet duidelijk welke tijd het uiteindelijk zou worden.

Bovenkamp

Zeer goede ervaring, top.

Afspraak is afspraak, komen echt op tijd. Vriendelijke monteur. Werkzaamheden worden netjes uitgevoerd.

Hou deze kwaliteit vast.

Ingenieursbedrijf Verhoeven en Leenders BV, L. Leenders

Goed. Ik heb nog geen factuur van mijn betaling ontvangen. Die heb ik wel nodig voor onze boekhouding.

Goede communicatie

Factuur meteen versturen. Zorgen dat de banden die jullie in opslag hebben meteen bij de eerste afspraak mee gegeven worden aan de monteur.

A. Huisman / PHIT B.V.

Goede service door vriendelijke monteur. Plannen kan iets handiger.

Pro-actief: plant zelf in, vriendelijke en kundige monteur. Montage gaat altijd goed en geweldig dat het gewoon thuis kan. Monteur is ook zelfvoorzienend, dus als hij start kan hij het ook zelf... Pro-actief: plant zelf in, vriendelijke en kundige monteur. Montage gaat altijd goed en geweldig dat het gewoon thuis kan. Monteur is ook zelfvoorzienend, dus als hij start kan hij het ook zelf afronden.

We zijn heel laat ingepland (was voor zomerbanden ook), onduidelijk of het handiger is om zelf pro-actief in te plannen om betere datum te krijgen? Nu is de winter wellicht al voorbij voordat de... We zijn heel laat ingepland (was voor zomerbanden ook), onduidelijk of het handiger is om zelf pro-actief in te plannen om betere datum te krijgen? Nu is de winter wellicht al voorbij voordat de winterbanden er onder zitten.