Kwaliteit montage

Snel, makkelijk en goedkoop

Robbert

Snel en goedkoop.

Prijs en service.

Ik kreeg 3 of 4 mail waarbij ik de afspraak kon bevestigen. Dan klikte ik daarop en dat stond er "de afspraak is al bevestigd ". 1 mailtje voor de afspraak en dan 1 de dag voor de afspraak is... Ik kreeg 3 of 4 mail waarbij ik de afspraak kon bevestigen. Dan klikte ik daarop en dat stond er "de afspraak is al bevestigd ". 1 mailtje voor de afspraak en dan 1 de dag voor de afspraak is voldoende.

Annelies

Enorm goede monteur, slechte communicatie

De monteur die de banden kwam installeren was vriendelijk, kundig en snel. Echt een topper. De banden lijken ook goed te zijn (maar zitten er natuurlijk net op).

Afspraken nakomen! De eerste afspraak kon niet doorgaan ivm ziekte (wat natuurlijk kan gebeuren). We werden netjes gebeld voor een nieuwe afspraak en die werd voor donderdag gemaakt. Op woensdag... Afspraken nakomen! De eerste afspraak kon niet doorgaan ivm ziekte (wat natuurlijk kan gebeuren). We werden netjes gebeld voor een nieuwe afspraak en die werd voor donderdag gemaakt. Op woensdag werd die afspraak (zonder te overleggen) verzet naar vrijdag tussen 16.45 en 17.30. Op e-mails wordt niet gereageerd.
Vervolgens belde de monteur op vrijdag op of het goed is dat hij iets eerder kwam (erg netjes). Bleek dat de afspraak (zonder het ons mede te delen) was verplaatst naar 15.00 uur.

House of Light B.V.

Verheugt

Snel en uitstekend

Snel en betrouwbaar

Alex Knops

Zodra de monteur er eenmaal was , was hjet prima

de website

het nakomen van de afspraak

A.F.J.

Super op tijd, super snel, super goed.

Snel, goede prijs en keus en op locatie

Patrick

Goed service

Snelle service, vakmannen.

Afspraak tijdvak, 3x keer verandert. Eigenlijk moet je hele dag vrij houden. Is geen touw aan vast te knopen wanneer ze komen.

Jelle van Keimpema

Iedere keer weer super geholpen en zaktijd volgens afspraak

Altijd bereidt om mee te denken , afspraken worden keurig nagekomen , super vriendelijke service en nette monteurs

Houdt de service op dit hoge niveau