ISW

Merijn en Jan denken goed met je mee.
Geen probleem om feest te verzetten ivm de Coronacrisis.

Zeer flexibel en kundig.

Fam Rosmolen

Wij hebben een heel prettig overleg gehad met Bandzoeker. De heren Jan en Merijn staan je vriendelijk en geduldig te woord en denken vooral goed met je mee. Ze zijn echt in de weer voor je! Top!

Goed en geduldig vriendelijk overleg
Denken goed mee

Kevin en Ilse Westerman

Wij waren voor onze bruiloft eind september op zoek naar muziek voor de receptie en het avondfeest. Via internet kwamen wij in januari bij Bandzoeker. Na onze aanvraag werden we snel gebeld om onze... Wij waren voor onze bruiloft eind september op zoek naar muziek voor de receptie en het avondfeest. Via internet kwamen wij in januari bij Bandzoeker. Na onze aanvraag werden we snel gebeld om onze wensen te bespreken. Binnen een dag hadden we een offerte en na een week de band vastgelegd! Fantastische en enthousiaste medewerkers, die hun bands kennen en weten waar ze het over hebben. Ons feest was fantastisch dankzij het advies van Bandzoeker! De band had zelfs nog onze openingsdans ingestudeerd!

Snelle communicatie, goed bereikbaar (ook in de avond), heldere offertes en begrijpbare contracten!

Kevin Nomden

Ik zocht al een tijd naar een bandje voor ons jubileum. Bleek een populaire datum te zijn, maar bij Bandzoeker (Merijn) hadden ze binnen 20 minuten 2 geschikte EN betaalbare bands gevonden.... Ik zocht al een tijd naar een bandje voor ons jubileum. Bleek een populaire datum te zijn, maar bij Bandzoeker (Merijn) hadden ze binnen 20 minuten 2 geschikte EN betaalbare bands gevonden. Eigenlijk was het meteen raak en we konden snel overgaan tot boeken. Fijn ook, dat ik persoonlijk met de band alles kon kortsluiten over de avond zelf.

Nette contracten, goede afspraken, geen gedoe. Heel netjes en vriendelijk aan de telefoon!

M. Lap

Ondanks dat ik twijfelde tussen drie bands voor ons feest, heeft bandzoeker ons super geholpen. De band had zelfs ons nummer ingestudeerd, super! Ik raad bandzoeker zeker aan als je een band zoekt... Ondanks dat ik twijfelde tussen drie bands voor ons feest, heeft bandzoeker ons super geholpen. De band had zelfs ons nummer ingestudeerd, super! Ik raad bandzoeker zeker aan als je een band zoekt voor je bruiloft.

Geduldig, goede afspraken, denken goed mee.

Martijn de Wijk

Bandzoeker ingeschakeld om een feestband te leveren; geweldig geholpen. Had ik maar eerder van jullie gehoord!

Luisteren goed, vragen door, begrijpen snel wat je wilt. Vriendelijke mensen die heldere afspraken maken en die ook nakomen.

Leon

Heel goed aanbod gekregen van Jan en zo op korte termijn een te gekke band voor ons jubileum gevonden. Vakwerk!

Duidelijke communicatie, afspraak = afspraak, denken echt mee

Sem

Goed geholpen op korte termijn

Heldere communicatie, veel kennis

Danütha

Ik ben heel erg tevreden en zeer goed te spreken over de samenwerking met Bandzoeker music b.v
Het contact verliep erg goed, en ook voelde ik mij erg begrepen. Ik wist namelijk helemaal niet hoe en wat erbij komt kijken met het huren van een band, dus ontving heel veel informatie waardoor ik een goede opstelling kon uitkiezen. Ook werden mijn persoonlijke wensen mee genomen en was niets te veel gevraagd.

- Comminucatie
- Klantvriendelijkheid
- Service

Jack Hofman

Ik was op zoek naar een band voor het feest ter ere van mijn 50e verjaardag, een allround band dus met muziek voor jong en oud.
Bandzoeker (Jan) gaf een aantal opties en dat was gelijk raak.

Duidelijke afspraken, goede contracten en geen rompslomp.
Kennis van zaken .
Je kan bandzoeker gerust een selectie voor je laten maken.