Deskundigheid
Advies
Medewerkers
Communicatie

Particulier

Mijn ervaring met dit bedrijf is prima. Ik heb (maar) 1 product besteld, maar deze werd keurig geleverd zoals van te voren gemeld. Het product zelf was perfect verpakt. Echt top!

Péter Boekhorst

Snelle levering en machtig mooi product!

Tim

Via de chat, goede informatie en duidelijk gecommuniceerd

Linas Budrys

The product was purchased online. So, I can not answer many of the questions in the questionnaire. But all information was provided by email without delay.

Marianne Reek

Ik heb een Beo1 besteld en vlot ontvangen.
Ik heb een Beo1 besteld en vlot ontvangen.
Eerlijk gezegd, hebben wij er al een maar die neemt mijn man mee naar het werk. Nu ook eentje voor thuis. Super blij mee, goed geluid vervormd niet. Maar dat wist ik natuurlijk al

Tuijp

Goede service en advies

E Verkuil

Enthousiast en deskundig geholpen!

Hans

Paar keer fysiek in de winkel geweest. Vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen. Ook online bestelling gedaan. Duurde 1,5 week voordat ik het product ontving. Lag niet aan de versturing,... Paar keer fysiek in de winkel geweest. Vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen. Ook online bestelling gedaan. Duurde 1,5 week voordat ik het product ontving. Lag niet aan de versturing, maar aan post.nl. Verder heel tevreden!

Kees Houbolt

Prima ervaring.