Eccellente esperienza, un customer care molto accurato
Onlineplayshop
Vlot en vriendelijk.
M. van den Heuvel
Door voor het uitleveren van de bestelling nog te informeren naar de uiteindelijke toepassing van de aankoop, geeft het bedrijf aan dat niet alleen de verkoop belangrijk is. Maar ook de juiste...Door voor het uitleveren van de bestelling nog te informeren naar de uiteindelijke toepassing van de aankoop, geeft het bedrijf aan dat niet alleen de verkoop belangrijk is. Maar ook de juiste productkeuze wordt meegenomen.
Uitstekend
De ervaring met het bedrijf beperkt zich tot een bestelling via internet. De levering was snel. Via mail werd ik goed op de hoogte gehouden, Het product voldeed aan de verwachting,
In een woord: PRIMA
Tim
Prachtig product B&O E8 gekocht bij B&O ter Horst via de online webshop. Levering was snel, helaas door DPD bezorgd bij de buren zonder briefje bij mij in de brievenbus. Was dus even schrikken toen...Prachtig product B&O E8 gekocht bij B&O ter Horst via de online webshop. Levering was snel, helaas door DPD bezorgd bij de buren zonder briefje bij mij in de brievenbus. Was dus even schrikken toen DPD aangaf dat het op mijn adres bezorgd was, terwijl ik geen pakketje ontvangen had. Damian ter Horst heeft toen gelijk contact met DPD opgezocht en proof of delivery opgevraad en mij direct op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Erg goede nazorg dus! Ook van een bestelling via de website. Uiteindelijk bleek de buurman getekend te hebben voor het pakketje en heb ik hem via de buurman ontvangen.
Enquetes zijn kut
Wim
Prma communicatie en uitvoering van webshop order. Aanrader!