Prima, fijne communicatie, goede service en levering
Helaas was niet alles leverbaar wat op de site stond aangemerkt als "op voorraad" . Wel correct hierover gemaild. Oplossing matig; leverbaar weer over ruim een maand. Voor mij geen optie, dus...Helaas was niet alles leverbaar wat op de site stond aangemerkt als "op voorraad" . Wel correct hierover gemaild. Oplossing matig; leverbaar weer over ruim een maand. Voor mij geen optie, dus dit deel van de bestelling afgezegd. Tot mijn verbazing bleef dit onderdeel wel op de site staan als zijnde 'op voorraad" . Restitutie is rond.
B. Eurlings
Goede en snelle service!
Bordan
4 kliklijsten A0 besteld
Helemaal volgens wens
Wilma
Prima levering en we werden keurig op de hoogte gehouden over de verwachte levering
Klaas-Jan
Het gehele bestelproces, van uitzoeken lijst tot en met contact met de klantenservice, was perfect.
Heel vreemd om al een feedback te mogen geven terwijl de producten nog niet zijn geleverd....
F. gahrmann
Ik ben er heel erg tevreden over! De lijsten waren perfect verpakt en ook de kwaliteit die ik verwacht had.