Het litteken is een gevolg van een buikoperatie, wat niet had gemoeten. Het had een kijkoperatie moeten zijn. Daarom is volgens mij het litteken ontstaan omdat ze in de haast het te laat hebben...Het litteken is een gevolg van een buikoperatie, wat niet had gemoeten. Het had een kijkoperatie moeten zijn. Daarom is volgens mij het litteken ontstaan omdat ze in de haast het te laat hebben dichtgemaakt. Het had geen functie meer. Het was in de jaren een dik litteken geworden met jeuk. De jeuk is nu weg en het litteken is een stuk minder dik. Dus ik ben er blij mee.
W Dortmans
Schedelbreuk, wond begon net boven wenkbrauw. Consequent gebruik sinds 4 maanden met start maand na ongeval. Huid lijkt heel goed te herstellen, amper verkleuring. Ik draag buiten tevens pet, tegen...Schedelbreuk, wond begon net boven wenkbrauw. Consequent gebruik sinds 4 maanden met start maand na ongeval. Huid lijkt heel goed te herstellen, amper verkleuring. Ik draag buiten tevens pet, tegen verbranding door zon. Ben heel tevreden
Ilse Albers
Product is makkelijk aan te brengen. Bij een actief litteken zie je meteen dat de huid rustiger wordt. Echter duurt het lang voordat het litteken echt vager wordt. Maar dat is voor ieder actief...Product is makkelijk aan te brengen. Bij een actief litteken zie je meteen dat de huid rustiger wordt. Echter duurt het lang voordat het litteken echt vager wordt. Maar dat is voor ieder actief litteken anders natuurlijk.
E Van Dijk
Littekens worden zachter en minder dik
Jane Busropan
Merk nog niet echt iets
Francisca Demeulemeester
Eerst een beetje ongeduldig, Maar na 6maanden begon het resultaat te zien en te voelen DUS het litteken wordt kleiner(knieoperatie)en is al behoorlijk soepel!!
Margarita van Stijn
Gemakkelijk product om te gebruiken. De huis rondom het litteken wordt lekker soepel.
Astrid Seiffers
Optimale genezing van mijn litteken
Diana Jongstra
Fantastisch, had ik er maar eerder van geweten. Litteken is nu veel zachter en minder zichtbaar. Geen irritaties meer.
Ilona Hoogeveen-Boeren
Na een ongeval had ik een lelijk litteken onder mijn oog. Nu, na bijna een half jaar 2 keer per dag smeren met bapscarcare siliconen gel, is het vrijwel niet meer te zien.