Bascom

Kermisbedrijf N.wijnants

12 pro cameras met recorder besteld alles netjes verzonden alles functioneert perfect en mijn vragen werden door de klantenservice heel duidelijk uitgelegd en namen de tijd .

Xiyou Solutions

Goede feedback gekregen hoe ik het nachtbeeld van de camera kan verbeteren. Een vraag is nooit te veel voor de medewerker van de helpdesk . Keep on the good work !!

PolderLoods29 BV

Prettige ondersteuning en dienstverlening

VvE AmberWonen

Na ontvangst van 2 camera’s voor onze VvE zijn wij met de installatie begonnen. Eerst thuis alles uitgeprobeerd het werkt perfect.
Had nog een enkele vraag, die direct werd beantwoord zonder...
Had nog een enkele vraag, die direct werd beantwoord zonder lang te moeten wachten.
Na installatie in het gebouw ging het met 1 camera mis, geen verbinding. Wij zijn hier een tijd mee bezig geweest om uit te zoeken wat het probleem was, daarbij heb ik veel professionele uitleg en steun gehad. Uiteindelijk het probleem gevonden doordat er een stopcontact storing veroorzaakte. Hierna alles nog eens besproken met de helpdesk, wij kregen een extra kabel gratis om het probleem op te lossen. Al met al een top bedrijf, prima professionele hulp, zeker aan te bevelen om camera’s te kopen.
Joop Hoes

Sterrenbosch

Snelle en adequate reacties op vragen en/of problemen. Vaklui, denken mee.

Clemens Elshoff

Als plotseling 2 van de 4 camera's niet meer werken contact opgenomen met Bascom. Advies om de adapters op te sturen. Meteen de 2e dag heeft Bascom 2 gloednieuwe adapters opgestuurd en na... Als plotseling 2 van de 4 camera's niet meer werken contact opgenomen met Bascom. Advies om de adapters op te sturen. Meteen de 2e dag heeft Bascom 2 gloednieuwe adapters opgestuurd en na installatie werkt alles weer. Bascom, top service, reuze bedankt.

Joop Kristelijn

Zeeeer tevreden met de hulp bij het oplossen van eed storing met de nieuwe app.