Bascom

Eddy Vijdt

Snelle levering- degelijk materiaal - eenvoudige montage en aansluitint

Nico Termaat

U heeft mensen met verstand van zaken in dienst

Patrick

Paar jaar terug hebben een camerasysteem aangeschaft omdat het nodig was. Het is elektra en alles kan een storingkje krijgen. Maar hier krijg je direct melding van via de, mijn geval, APP. De... Paar jaar terug hebben een camerasysteem aangeschaft omdat het nodig was. Het is elektra en alles kan een storingkje krijgen. Maar hier krijg je direct melding van via de, mijn geval, APP. De klantenservice is top en zij reageren binnen no time is bij mij gebleken!

Wij zijn super tevreden over het beeldkwaliteit in hoe scherp je gezichten kan herkennen en bewijs kan vastleggen en daarna ergens kan uploaden om te versturen.
Onlangs bij een camera vocht achter de lens gekregen, geen idee hoe, maar dat maakte ook niet uit want meteen contact opgenomen en na een kort telefonisch gesprek werd er met korting een nieuwe opgestuurd. Ik hoor u denken... garantie en korting.. dat gaat niet samen. Onze camera was bijna 3jr oud en daarom kregen wij korting omdat binnen 2jr het volledige garantie is en daarbuiten niet.

Maarja een apparaat die 24/7 aanstaat, door weer en wind doet waarvoor ie geproduceerd is kan een mankement vertonen. Zo denk ik er tenmiste over.

Al met al: Geen enkel negatieve opmerkingen zou ik kunnen maken. Wij, zelfs de politie, hebben niets meer als lof voor de kwaliteit beelden.!

Vliegclub Flevo Flevo Aviation B.V.

Goed en duidelijk. Betrouwbare producten

Serreli

Gewoon Top, bestelling snel geeverd, klantenservice goed bereikbaar

A Verduijn

Goede ervaring met de helpdesk en daarna een snelle levering.

Mario Jupijn

(Bewerkt)

Goede follow up met ondersteuning nadat ik vast liep met installatie.

A.H.J. Daamen

Fijne ervaring met jullie helpdesk en bezorging was perfect, alleen geen track & trace ontvangen (pas na bezorging)
Verder alles prima!!!