Ondanks dat de aanschaf niet op een succes is uitgedraaid, toch een dikke pluim. Vanaf begin direct keurig geholpen en ook een prima ondersteuning gehad. Maar het systeem via stroomnet laten draaien...Ondanks dat de aanschaf niet op een succes is uitgedraaid, toch een dikke pluim. Vanaf begin direct keurig geholpen en ook een prima ondersteuning gehad. Maar het systeem via stroomnet laten draaien was echt geen succes. Alleen in huis deed het systeem het goed maar we hadden 2/3 van de installatie in schuren gepland. Zelfs deels nieuwe leiding gelegd, maar zonder resultaat. Toen op advies de wifi way. Helaas ook niet aan de praat gekregen. Heel veel energie in gestoken, maar uiteindelijk alles retour gestuurd. Ook dat is zeer netjes opgelost. Jammer dat de systemen niet zo werken als het zou moeten, maar de service was prima.
Marco de Ruiter LekkerJaa VOF
Door de mensen van Bascom, werden wij heel duidelijk geholpen met de installatie van de camera's. Heel geduldig en vriendelijk wordt men stap voor stap van A tot Z door het installatie proces...Door de mensen van Bascom, werden wij heel duidelijk geholpen met de installatie van de camera's. Heel geduldig en vriendelijk wordt men stap voor stap van A tot Z door het installatie proces gemanoeuvreerd. Goed bereikbaar, geen lange wachttijden. Vriendelijke mensen. Ik zeg top voor mensen van Bascom.
OptiekXL
Behulpzaam en ze nemen de tijd stap voor stap alles op de juiste manier in te stellen
Indra
Super goeie ervaring. Heel snel en goed geholpen.
Johan
Heb een draadloos camerasysteem met vier camera's besteld ter vervanging van een bestaand camerasysteem van 12 jaar oud van een ander merk. De bedoeling was om dit draadloos aan te sluiten. Heb dit...Heb een draadloos camerasysteem met vier camera's besteld ter vervanging van een bestaand camerasysteem van 12 jaar oud van een ander merk. De bedoeling was om dit draadloos aan te sluiten. Heb dit bij nader inzien toch bekabeld aangesloten aangezien een deel van de bekabeling al aanwezig was. Na contact met een medewerker heb ik de adapters mogen terugsturen en hebben ze me deze gecrediteerd. De camera's werken perfect. Bedankt voor de hulp en de snelle afhandeling.
Rubian Heijl
Vrijdag besteld zaterdag meteen al in huis. Hele goede en snelle services waarbij nodig is. Ze willen je graag verder helpen als je er niet uit komt
Susies saloon
Geweldig
W smith
Snelle reactie En een duidelijke uitleg
Reuv
Prima camera’s en goede service achteraf!
J.Voss
Vijf dome-pro camera's gekocht met het Bascom® POWER systeem waarbij de camerabeelden via het stroomnet worden verstuurd. Eerst was ik nogal sceptisch en wilde het systeem eerst eens proberen. De...Vijf dome-pro camera's gekocht met het Bascom® POWER systeem waarbij de camerabeelden via het stroomnet worden verstuurd. Eerst was ik nogal sceptisch en wilde het systeem eerst eens proberen. De beelden kwamen vrijwel direct, maar waren niet constant. Telefonisch contact gehad met de hulpdienst. Johan maakte verbinding met mijn recorder en loste het probleem direct op. Ook verdere vragen direct beantwoord. Het systeem werkt nu perfect zonder problemen. Zeer gemakkelijk te installeren en bediening snel te leren. Zeer enthousiast. Een perfecte koop.