Uitstekende ervaring - top kwaliteit en top service
Essentials
Al is mijn systeem nog niet geïnstalleerd, ik heb dit wel al kunnen testen. Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit van het toestel en de mogelijkheden die ik had qua instellingen. Na...Al is mijn systeem nog niet geïnstalleerd, ik heb dit wel al kunnen testen. Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit van het toestel en de mogelijkheden die ik had qua instellingen. Na 15 minuten kon ik zowel op mijn monitor als op de app alles bekijken! TOP!
Thomas Moyson
Snelle levering van topproducten die voor meer gemoedsrust zorgen in tijden van alomtegenwoordige onveiligheid. Ik ben zeer onder de indruk van de beeldkwaliteit (in alle omstandigheden) van de...Snelle levering van topproducten die voor meer gemoedsrust zorgen in tijden van alomtegenwoordige onveiligheid. Ik ben zeer onder de indruk van de beeldkwaliteit (in alle omstandigheden) van de camera's, hoewel het niet de duurste van het gamma zijn.
Rachid
Top bedrijf met een Top service!!
Van der Ploeg
Goede service bij een probleem. Snel een antwoord én een oplossing!
Ron de Lang
Mijn ervaring met de medewerkers was top. Zeer goed geholpen. Ze hadden veel geduld en zeer goed advies. Wat mij betreft kan de service niet beter.
Hans Roksnoer
Tot nu toe goed
Daan Nierop
Duidelijk en professioneel.
robert dijkhof
Duidelijke website. 1 camera werkte niet. Gebeld met de service en half uur later opgelost. Top