Bascom

DIRK VANSTEENKISTE

Geweldige ervaring met Bascom ! Van info tot bestelling en dan wat vele niet kunnen is de supersnelle en perfecte hulp bij de zelfmontage, zelf al ken je er helemaal niks van , het werkt sneller dan... Geweldige ervaring met Bascom ! Van info tot bestelling en dan wat vele niet kunnen is de supersnelle en perfecte hulp bij de zelfmontage, zelf al ken je er helemaal niks van , het werkt sneller dan gedacht. Topteam !!

Peter Lamerigts

(Bewerkt)

Draadloos dome-systeem PLUS gekocht. Ik had een vraag m.b.t systeem instellingen en werd snel, correct en bovenal zeer deskundig geholpen.

marlene kerkhof

Mijn ervaring is goed! Bij vragen wordt je gelijk netjes geholpen

Sander Joosten

De reviews van de diverse klanten waren naar mijn mening wel erg enthousiast, zou het bijna gaan argwanen. Totdat ik zelf een systeem kocht. Netjes geleverd binnen een dag. Klantenservice gesproken... De reviews van de diverse klanten waren naar mijn mening wel erg enthousiast, zou het bijna gaan argwanen. Totdat ik zelf een systeem kocht. Netjes geleverd binnen een dag. Klantenservice gesproken omdat ik een paar praktische vragen had. Daar werd opgemerkt dat ik mogelijk langere kabel nodig zouhebben. Zodra ik mijn bestelling geplaatst zou hebben, moest ik even terugbellen om het toe te laten voegen. 30 tellen nadat ik mijn order had geplaatst, werd automatisch en gratis een extra kabel aan mijn bestelling toegevoegd. Geweldig toch, wie doet dat nog tegenwoordig? Systeem is nog niet geplaatst, maar mijn ervaring tot nu toe is bijzonder goed.

Charly Bleus

Vlotte service redelijk snel antwoord op een vraag

Taxi Frans Ritzerfeld

(Bewerkt)

Ben bezig met hem te instaleren, camera hangt al aan de muur , vandaag wordt hij operationeel, heb wel een vraagje, ik plak de bijgeleverde stickers beneden op de deur, ik woon 5 hoog, de... Ben bezig met hem te instaleren, camera hangt al aan de muur , vandaag wordt hij operationeel, heb wel een vraagje, ik plak de bijgeleverde stickers beneden op de deur, ik woon 5 hoog, de doelstelling is om mijn taxi"s aan de overkant van de straat in het oog te houden