Ik heb bascom camera’s voor mijn vriend als kerstcadeau besteld . Deze werden verrassend snel en op tijd geleverd. Info over de installatie van de camera’s is ook heel duidelijk . De...Ik heb bascom camera’s voor mijn vriend als kerstcadeau besteld . Deze werden verrassend snel en op tijd geleverd. Info over de installatie van de camera’s is ook heel duidelijk . De kwaliteit van de camera’s viel ons eveneens enorm op . Bedankt voor de vlotte service .
cor de boef
Zeer snelle levering
M. Lock
Prima service. Er wordt alle tijd genomen voor goed advies. En er wordt snel terug gebeld als er een probleem is
Joop S.
Heel positief
Curafix
Ik ben blij met snel antwoord
G van den hoek
Bestelling gedaan en toen bleek dat ik de verkeerde kleur muurbeugels besteld had. Geen probleem bij Bascom. Zelfde dag retour en de volgende dag de juiste kleur muurbeugels in huis. Super service....Bestelling gedaan en toen bleek dat ik de verkeerde kleur muurbeugels besteld had. Geen probleem bij Bascom. Zelfde dag retour en de volgende dag de juiste kleur muurbeugels in huis. Super service. Over het systeem zijn we zéér tevreden. De camerabeelden zijn echt helder. Ook in het donker. Weer een tevreden klant!