In vergelijking met mijn vorige fietstas, is mijn Basil fietstas beter. De vormgeving, kwaliteit en het gemak van gebruik. Het enige dat verbetert kan worden zijn de aansluiting van de...In vergelijking met mijn vorige fietstas, is mijn Basil fietstas beter. De vormgeving, kwaliteit en het gemak van gebruik. Het enige dat verbetert kan worden zijn de aansluiting van de shauder-riemen aan de tas. Mijn fietstas heeft geen riemen maar ik heb bij anderen gezien dat de riemen zijn niet stevig genoeg bij de aansluitingen en ze naar een kant geschoven worden . Hierdoor staat de tas scheef.
Jammer dat de fietstassen er heel anders uitzagen als op de afbeelding van de site. Het zijn wel hele fijne tassen in het gebruik, je kan er heel veel in kwijt.
WallyB
Mooie fietstassen
Prima contact met Basil
GW. Damen-Vaartjes
Heel fijn contact met Basil
Ellen Damen
Klantvriendelijk, klantgericht. Staat open voor feedback.
Het contact wat ik via de mail heb gehad is heel prettig verlopen?
Positieve ervaringen. Basil doet wat t beloofd.
Ze reageren heel snel op de email.
Ik zou de fietstas niet meenemen naar de stad of naar een afspraak, maar als werktas voor op de...Basil denkt mee welke tas het meest geschikt is voor je en is flexibel in omruilen.
Ik zou de fietstas niet meenemen naar de stad of naar een afspraak, maar als werktas voor op de fiets is de tas ideaal!