In oktober heb ik een comfort-bed van Batavia Boxsprings aangeschaft en ben buitengewoon tevreden. Ik heb jarenlang met veel genoegen in een waterbed geslapen en nu ik dit bed heb kan ik...In oktober heb ik een comfort-bed van Batavia Boxsprings aangeschaft en ben buitengewoon tevreden. Ik heb jarenlang met veel genoegen in een waterbed geslapen en nu ik dit bed heb kan ik zeggen dat het alle positieve elementen van een waterbed heeft zonder de negatieve kanten. De topper zorgt er voor dat je het gevoel hebt dat je matras helemaal om je heen ligt, terwijl de boxspring stevig ligt en je dus niet in een kuil ligt. Ook zorgt de topper er voor dat je matras heel snel je lichaamswarmte aanneemt. Het bed staat hoog genoeg op zijn poten, zodat je er heel gemakkelijk uitstapt en de lampjes zorgen er zowel met in- als met uitstappen voor dat je weet waar je je voeten neer moet zetten. en dat je het bed omhoog kunt zetten is een cadeautje met opmaken, droge was vouwen en koffer pakken. Geen rugpijn meer omdat je te lang krom staat. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant.
Caroline
De service is 100% en wat beloofd wordt, wordt ook nagekomen.
Bij mijn vorige bed had ik veel pijn en ging ik het naar bed gaan uitstellen wat mijn nachtrust niet ten goede kwam. Vervolgens bij Batavia uitgebreide informatie gehad over maatwerk bedden. Nu...Bij mijn vorige bed had ik veel pijn en ging ik het naar bed gaan uitstellen wat mijn nachtrust niet ten goede kwam. Vervolgens bij Batavia uitgebreide informatie gehad over maatwerk bedden. Nu slaap ik heerlijk op mijn nieuwe boxspring, zelfs de pijn in mijn rug is verdwenen.
Jaap van Hoven
We hebben 2 hoog-laag boxsprings gekocht bij Batavia die ons goed bevallen! Dit jaar heeft 1 van ons een nieuwe heup gekregen en kwam het bed erg goed van pas omdat we het op hoogte konden instellen.
Theo
Bedankt voor ons prachtige bed. Super dat we deze helemaal zelf konden samen stellen. Maar het was ons nooit gelukt zonder de kennis van de adviseur dhr. Raaijen.
Wij zijn buitengewoon tevreden over de dienstverlening en het geleverd product.
Ineke Smit
De dienstverlening is prima: kan niet beter vriendelijke mensen; ze proberen zo min mogelijk last te bezorgen