Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Verschillende keren contact gehad en prima geholpen. Het bed hebben we pas een week. We hebben het voor mij gekocht, maar mijn man zegt nu dat hij nu...Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Verschillende keren contact gehad en prima geholpen. Het bed hebben we pas een week. We hebben het voor mij gekocht, maar mijn man zegt nu dat hij nu soepeler uit bed komt. Voor mij ligt het heerlijk, niet zoveel gewrichtspijn meer als ik opsta.
Prettig geholpen in de winkel en verkoper is vakkundig en vriendelijk. Bed bevalt heel goed.
B. van veen
Het produkt bevalt goed en het traject van huisbezoek tot aan aflevering verliep vlekkeloos.
Jos Dijkhuis
De dienst verlening zoals door mijn vrouw en mezelf ondervonden, was duidelijk, ontspannen en tevreden. Het gekochte product is tijdens rusten of slapen erg goed bevallen, jammer dat wij dit niet...De dienst verlening zoals door mijn vrouw en mezelf ondervonden, was duidelijk, ontspannen en tevreden. Het gekochte product is tijdens rusten of slapen erg goed bevallen, jammer dat wij dit niet eerder aangedurfd hebben.
Wim & Patricia
Verrassende dienstverlening was erg leuk, het product zag er erg goed uit, we hopen er lang plezier van te hebben. Maar dat komt vast wel goed. Ik zou iedereen een bed van Batavia aanraden.
Geweldig bed met alle mogelijkheden zoals beloofd in winkel door verkoper en catalogus. Prachtige uitstraling. Perfect ligcomfort.
Karin en Geert
We hebben vorige week de toppers voor op het bed ontvangen. Ze zijn super. En ook nog voor het goed advies dat we gekregen hebben toen wij in Zeewolde op het bedrijf waren. Groetjes Karin en Geert
Baaijen
Het matras ligt ideaal ,ik word uitgerust wakker en slaap veel beter !
Groot
Dienstverlening en product beide van hoge kwaliteit , klasse!
Lodewijk Smeets
Bij Batavia ben je verzekerd van een goed product!