Een echt oordeel kunnen wij er nog niet over geven want het bed is gisteren geleverd. Maar de service was optimaal! Zelfs ons oude bed werd netjes uit elkaar gehaald en mee genomen. De mannen hebben...Een echt oordeel kunnen wij er nog niet over geven want het bed is gisteren geleverd. Maar de service was optimaal! Zelfs ons oude bed werd netjes uit elkaar gehaald en mee genomen. De mannen hebben hard gewerkt aan de opbouw van het nieuwe bed en het resultaat mag er zijn hoor! De eerste nacht is uitstekend bevallen.
Els Koning
Pronkstuk in mijn huis! Iedereen die langs komt laat ik mijn mooie nieuwe Batavia bed zien. Super trots. Ik kan nu eindelijk weer een beetje uitslapen en wordt ook goed uitgerust wakker. Bedankt!
Hans
Mijn nieuwe bed voelt net als een maatpak. ook de verzorging is er erg blij mee. de hoog-laag functie is voor hen heel prettig. Ik heb ook gekozen voor het uitrij systeem. hier door kan ik aan beide...Mijn nieuwe bed voelt net als een maatpak. ook de verzorging is er erg blij mee. de hoog-laag functie is voor hen heel prettig. Ik heb ook gekozen voor het uitrij systeem. hier door kan ik aan beide kanten van het bed goed verzorgd worden.
mevrouw Scholten
Erg fijn dat de mensen van Batavia echt naar je luisteren. Ik had al jaren last van mijn rug en door het deskundig advies slaap ik nu als een roos in mijn nieuwe bed van Batavia Boxsprings.
dhr. janssen
Eindelijk weer een goede nachtrust. en wat zijn we blij met het elektrische uitrij systeem