We hebben een hele aardige, maar ook vakkundige adviseur in huis gehad. Hij heeft alles goed uitgelegd en we begrepen hem volledig. Toch hebben wij ons over laten halen om een bestelling te plaatsen...We hebben een hele aardige, maar ook vakkundige adviseur in huis gehad. Hij heeft alles goed uitgelegd en we begrepen hem volledig. Toch hebben wij ons over laten halen om een bestelling te plaatsen die ons budget nogal oversteeg. Heb hem vanmiddag ge appt en gemaild dat we van de opdracht tot leveren afzagen en volgens ons is die order nu geannuleerd.
Fam. ten Cate
Wij zijn erg tevreden met het nieuwe bed dat is geleverd door de firma Batavia. Het huisbezoek hebben wij als erg prettig ervaren, goede uitleg en samen tot een compleet bed gekomen. Ook zijn wij...Wij zijn erg tevreden met het nieuwe bed dat is geleverd door de firma Batavia. Het huisbezoek hebben wij als erg prettig ervaren, goede uitleg en samen tot een compleet bed gekomen. Ook zijn wij erg te spreken over de monteurs die alles goed geplaatst en uitgelegd hebben.
N. van de Water
Heerlijk bed! Goede service, dik tevreden!
T.J. van Vlierden
Wij raden bataviaboxsprings zeker aan! Een heerlijk bed.
J. vd Velde
Met een thuisbezoek van Rutger zijn wij zeer tevreden, Rutger heeft ons alles goed uitgelegd over een hoog- laagbed en zijn nadat wij het bed ontvingen nog steeds zeer tevreden
GA van Schaik
Batavia boxsprings is een prima bedrijf, wij raden ze bij iedereen aan.
Fam Bergman
We zijn zeer tevreden over de werkwijze van zwaluw. Alles netjes binnen een dag geplaatst en wij kunnen weer heerlijk gebruik maken van onze douche.
Fam. Wigersma
Wat een super fijn bed hebben wij gekregen van Batavia boxsprings! Helemaal tevreden!
Zeer slechte service
Mnr. Baljet
Wij hebben een heerlijk bed gekregen. Wel aan de prijs maar uitstekende kwaliteit.