Prima, snel!

Jas zat helaas niet goed, dus retour gestuurd. Geld stond weer heel snel op mijn rekening!

Betere foto's

Super snelle levering!

Snelle levering. Mooi producten.

Snel en goed te bereiken. Prettige communicatie per mail.

Retourkosten: altijd fijn als die gratis zijn.
Meer specifieke info per produkt op website.

Hartelijke Utrechter

In de avond besteld en de volgende ochtend om 08:00uur een sms dat ik DHL tussen 10:00 en 11:00uur kon verwachten. TOP geregeld en top service! Snel, netjes verpakt en in goede orde ontvangen, DANK!

Snelle levering en goede informatie i.v.m. de levering.

GEEN

Michiel Luijt

Service was op zich goed, alleen toen ik mijn bestelling op kwam halen, was de zending reeds verzonden per post. Beetje jammer dat ik voor niets naar de winkel ben toegereden. Gelukkig moest ik... Service was op zich goed, alleen toen ik mijn bestelling op kwam halen, was de zending reeds verzonden per post. Beetje jammer dat ik voor niets naar de winkel ben toegereden. Gelukkig moest ik enigszins in de buurt zijn en kwam ik niet helemaal vanaf huis, maar het blijft vervelend

Veel artikelen op voorraad, is prettig als je snel iets nodig hebt.

betere en snellere terugkoppeling over verzending. ik kreeg pas 's middags toen ik al bij de winkel langs geweest was, een melding dat de bestelling verzonden was. Mosterd na de maaltijd dus.

Erik Brouwers

Voor het wintersport seizoen een nieuw snowboard besteld, deze werd netjes de volgende dag al geleverd uitstekende service en snelle levering

- Goede prijs
- Snelle levering
- Snelle reactie op vragen

Snel en duidelijk

Véronique

Een heel overzichtelijke en mooie website. De verzending gebeurde heel snel, na 2 dagen in België. Helaas was het artikel te klein en moest het retour. Hierover kreeg ik per mail geen enkele... Een heel overzichtelijke en mooie website. De verzending gebeurde heel snel, na 2 dagen in België. Helaas was het artikel te klein en moest het retour. Hierover kreeg ik per mail geen enkele info. Geen mail dat het goed ontvangen was en geen mail omtrent terugbetaling. Jammer.

Website, gamma en verzending

Retourprocedure!