Overzichtelijke info op de site, filterfuncties, goede producten snel geleverd, etc

Nope..

f. de zwart

Snowboard online besteld

snelle levering

Donderdagavond besteld, vrijdag middag geleverd.. zelfs in België!

Brede keuze en snel geleverd

Yvonne

Uitstekend geholpen !

Ja, klantvriendelijkheid ! behulpzaam.
En er werd goed geluisterd en gezocht naar wat wij zochten !
Petje af.

Ga vooral zo door !!

Rita van der Klauw

Snelle afhandeling en goed bereikbaar.

Snel en persoonlijk

Op de website is een mogelijkheid tot on-line contact. Was tijdens mijn bezoek uit, maar kon een boodschap achterlaten. Daar werd echter geen feedback op gegeven. Mogelijk is mijn boodschap wel... Op de website is een mogelijkheid tot on-line contact. Was tijdens mijn bezoek uit, maar kon een boodschap achterlaten. Daar werd echter geen feedback op gegeven. Mogelijk is mijn boodschap wel opgepikt, maar het is altijd fijn om dat bevestigd te zien.

Jens

Zeer nette service! Speciaal voor mij is een snowboard tijdelijk weggezet, toen ik belde dat ik wilde bestellen werd dit gelijk geregeld. Dezelfde dag de deur uit, netjes gewaxt (goede extra touch)... Zeer nette service! Speciaal voor mij is een snowboard tijdelijk weggezet, toen ik belde dat ik wilde bestellen werd dit gelijk geregeld. Dezelfde dag de deur uit, netjes gewaxt (goede extra touch) en een beschermhoes!

De communicatie verliep vriendelijk en vlot, plus de prijs was erg scherp!

Klasse!

Meedenken
Snelheid van communiceren
Prijs erg scherp

N.v.t, de ervaring was perfect

Jolanda

Top!

1 minuut voor 10 uur besteld, en de volgende dag geleverd.

Zeer goed!

Prettige site; veel aanbod; goed en prettig telefonisch advies over producten

Ingeborg

Had een snowboard besteld, echter bleek later verkeerde maat. Ten eerste werd het board heel snel geleverd en ten tweed werd kostenloos een nieuw board opgestuurd en mocht na ontvangst het oude... Had een snowboard besteld, echter bleek later verkeerde maat. Ten eerste werd het board heel snel geleverd en ten tweed werd kostenloos een nieuw board opgestuurd en mocht na ontvangst het oude board teruggestuurd worden. Top service van Arno van Baum Sport :-)

Enorm vertrouwen in de klant en top service.