Marc Hulsbosch

Snelle levering met dubbelcheck voor passende keus tegen superprijs

Ski bestelling: Er werd toch even gecheckt of de gedane keus wel optimaal was ivm lengte. Model 2014/2015 besteld en betaald maar gratis upgrade naar 2015/2016 model die eigenlijk 110 euro duurder is.

Geen ontdekt!

sander hoogendijk

Zeer goed! Was op zoek naar een goeie snowboardbril. Toen heb ik contact gehad met baumsport en kreeg een hele enthousiaste eigenaar/medewerker aan de telefoon en heeft mij voorzien van perfecte... Zeer goed! Was op zoek naar een goeie snowboardbril. Toen heb ik contact gehad met baumsport en kreeg een hele enthousiaste eigenaar/medewerker aan de telefoon en heeft mij voorzien van perfecte info waar ik wat aan had! Zo doende meteen een bril bestelt.

Perfecte informatie en weten waar ze het over hebben!

Totaal geen verbeterpunten van toepassing

Rina Diepeveen

Snelle levering.

prima site

Bouw Ponsioen

Prima webshop en snelle levering

De verpakking prima

Haag

Na gebeld te hebben of een skibril ook daadwerkelijk op voorraad was deze via de website besteld. Dezelfde middag een mail ontvangen dat de bril uitverkocht was (?). Via email vervolgens een ander... Na gebeld te hebben of een skibril ook daadwerkelijk op voorraad was deze via de website besteld. Dezelfde middag een mail ontvangen dat de bril uitverkocht was (?). Via email vervolgens een ander model besteld en de factuur is gelijk aangepast. Uiteindelijk alles keurig en snel opgelost!
Handig om te kunnen betalen na ontvangst bestelling.

Mooi assortiment, snelle reactie op vragen via email, goede service.

Indien een artikel in de winkel verkocht is dit ook (altijd) verwerken op de website. Als ik bel met de vraag of een artikel op voorraad is dit dan graag ook controleren en niet standaard zeggen dat... Indien een artikel in de winkel verkocht is dit ook (altijd) verwerken op de website. Als ik bel met de vraag of een artikel op voorraad is dit dan graag ook controleren en niet standaard zeggen dat als het in de webshop op voorraad is dat het dan ook zo is (het ging in dit geval om een afgeprijsd, overjarig, artikel daarom had ik voor de zekerheid gebeld.

Bianca

Goede service

Binnen een paar minuten antwoord op mijn E-mail en erg goed en duidelijk beantwoord.

Misschien iets meer en duidelijkere informatie over de producten op de website. Soms iets te veel branche jargon die niet iedereen begrijpt.

Johan van der Ploeg

acceptatie American Express Card

Al meerdere bestellingen gedaan altijd tevreden

Kwaliteitsprodukten!

Lucia

Veel keuze, snelle levering en fijne leveringsinformatie. Geleverd in nette, stevige verpakking. Tevreden!

Inge van der Sluijs

Heel klantvriendelijk! Staan je goed te woord en een snelle levering! Top!

Verkeerde maat besteld en dezelfde dag nog de goede maat verzonden! Bedrijf staat je goed te woord. Heel klantvriendelijk!