Tot op heden nog maar 1 bestelling geplaatst. Maar tevreden!

Trackingnummer om bestelling onderweg te kunnen volgen?

R.L.M.B. Moonen

Uiterst tevreden over dit bedrijf. In de avonduren een bestelling geplaatst en deze werd de volgende dag al geleverd. Een artikel van een eerdere bestelling retour gezonden en het geld stond binnen... Uiterst tevreden over dit bedrijf. In de avonduren een bestelling geplaatst en deze werd de volgende dag al geleverd. Een artikel van een eerdere bestelling retour gezonden en het geld stond binnen 3 dagen alweer op mijn rekening. Dit noem ik nu met recht SERVICE! Keep up the good work!

Ongelooflijk snelle levering en snelle terugbetaling geretourneerde artikelen.

N.v.t.

N.v.t.

Goed product en betrouwbare levering

Geen, track&trace faciliteiten zouden wellicht kunnen.

Merel

Zelfs een half jaar na aankoop nog steeds bereid om je te helpen! Geweldig

PERFECT! Meteen geholpen bij de klantenservice. Ook op de chat goed te bereiken. Ze geven altijd goed advies en handelen alles netjes af.

mark

Levering volgende dag.
Goed verpakt.

Hans du Pon

Levering netjes zoals afgesproken, echter ontbrak er een zakje/doekje bij de skibril. Na contact werd er beloofd dat dit nagezonden werd. Ter herinnering heb ik, zoals gevraagd, nog een mailtje... Levering netjes zoals afgesproken, echter ontbrak er een zakje/doekje bij de skibril. Na contact werd er beloofd dat dit nagezonden werd. Ter herinnering heb ik, zoals gevraagd, nog een mailtje gestuurd. Tot op heden nog niets ontvangen

Graag gemaakte afspraken (sneller?) nakomen

Fast and straightforward

Ruime sortering en hele snelle uitlevering

D. Ru

Duidelijke website, scherp geprijsd en hele snelle levering. Zeer tevreden!