Sander

orhan caliskan

Zeer tevreden

Merhaba

Saskia Broersen

Zeer goed tot op het moment dat ik een retourzending heb aangeboden.

Snelheid levering, assortiment en prijsstelling.

De foto op de website kwam niet overeen met het bestelde product. Vervolgens stuur ik het terug en krijg geen enkele respons dat het ontvangen is of hoe de zending verder afgehandeld zal worden.

Anouk van Hooff

Zeer goede service en je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van de order.

Ik heb twee keer een probleem bij mijn bestelling gehad, maar iedere keer had ik zeer snel reactie op de mails en werd er veel extra moeite gedaan om het zo goed mogelijk op te lossen.

Ik heb twee keer gehad dat ik iets bestelde en dat er stond dat het op voorraad was, maar dan kreeg ik achteraf een mail dat het toch niet op voorraad was en dat het over 2 weken pas binnen kwam.... Ik heb twee keer gehad dat ik iets bestelde en dat er stond dat het op voorraad was, maar dan kreeg ik achteraf een mail dat het toch niet op voorraad was en dat het over 2 weken pas binnen kwam. Dit vind ik wel een aandachtspunt.

Petra

Schoenen waren nog mooier als op de foto!

Ik

Ik heb bij u schoenen gekocht.

Ik heb bij u schoenen gekocht.

Michaela vink

Super snelle levering,netjes verpakt.

Super snelle levering,netjes verpakt.

Johan I

Ik zocht een boardje waarvan de reviews goed waren en kwam zo bij Baum Sport terecht.

Er was een kleine onduidelijkheid omtrent de procedure om iets te bestellen vanuit het buitenland. Ik stuurde een mailtje en werd de dag nadien gecontacteerd en onduidelijkheid werd meteen opgelost.

Voorlopig zeer tevreden. Geen speciale tips, alles verliep uitermate vlot.

mp

Snel, vriendelijk en profesionele hulp

flexibel

----

Snowboard en bindingen

wat meer informatie bij de snowboards of het een gevorderde board is of een beginnend board... freestyle of all mountain.