Goede aanbiedingen en snelle levering

Zet de juiste foto bij de artikelen. Ik heb een North Face Duffel maat S besteld en op de foto op de site had deze een zichtbaar zijvak. Dat was echter een foto van de Duffel maar M. De S heeft een... Zet de juiste foto bij de artikelen. Ik heb een North Face Duffel maat S besteld en op de foto op de site had deze een zichtbaar zijvak. Dat was echter een foto van de Duffel maar M. De S heeft een veel kleiner zijvakje. Dat is verwarrend.

Super klantvriendelijk, ze helpen je graag

Snelle levering en goed bereikbare vriendelijke klantenservice!

Snel en betrouwbaar

Britt

Goede service. Bij vragen telefonisch goed bereikbaar en geven direct de benodigde informatie. Bij het betalen ging even iets fout maar dit hebben ze meteen goed opgelost en ze belde ook even om aan... Goede service. Bij vragen telefonisch goed bereikbaar en geven direct de benodigde informatie. Bij het betalen ging even iets fout maar dit hebben ze meteen goed opgelost en ze belde ook even om aan de geven dat de betaling goed binnen gekomen was. Ook erg vriendelijk personeel.

Vriendelijk personeel, personeel helpt je telefonisch direct met vragen. Bij problemen lossen ze deze meteen op. Goede communicatie.

Zelf zou ik het fijner vinden als je ook via PostNL het pakket zou kunnen ontvangen.

Prima en snelle levering
En goed product

pomoek

Gratis retour zenden zou wel handig zijn ;-)

Website ziet er goed uit. Bestellen erg makkelijk en de levering snel.

Snelle reactie op een vraag die ik gesteld heb.

Matthieu Pieters

Snel en goed geregeld

Prima service, goed geholpen

Het leek alsof de bestelde ski's niet leverbaar waren, maar dat bleek wel zo. Dit was snel opgelost

De doos met de ski's was open en beschadigd

Met het bedrijf goede ervaring en meedenkend . De levering van de producten liep niet zoals gewenst , maar bij Baum deden ze er alles aan om dit op telossen

Levering