bart

Geweldig assortiment, en goede service!

Snel en overzichtelijk assortiment

Monique

Snelle service
Goede informatie over de bestelling

Zie kopje ervaring

Ik wilde dezelfde skihandschoenen die ik had nog eens kopen omdat de huidige aan het verslijten waren. Via Google vond ik Baum Sport. De website was duidelijk en gaf veel informatie. Het bestellen... Ik wilde dezelfde skihandschoenen die ik had nog eens kopen omdat de huidige aan het verslijten waren. Via Google vond ik Baum Sport. De website was duidelijk en gaf veel informatie. Het bestellen ging vlot en ik kreeg mails over de bestelbevestiging, de factuur en het trackingnummer (met link). De levering was zoals voorzien de volgende dag. Deverpakking was een stevige plastic zak. Voor kleren is dat prima. Overigens, stevig met hoofdletters; ik had moeite het pak open te maken. Uiteindelijk gelukt en het waren de goede skihandschoenen.

Goede prijs, goede info over de producten

kan ik zo snel niet verzinnen

Alles verliep zeer vlot + snelle levering

Zeer goede ervaring. Ik raad het iedereen aan!

Zeer vlotte levering!!!

Martijn snel

Het was kut ik heb mijn bestelling nooit gekregen die is kwijt geraakt in de post.
Toen ik na een week belde waar mijn bestelling was zou hij het uitzoeken en mij zo snel mogelijk terug bellen want ik zou de volgende dag op wintersport gaan toen ik smiddags nog niks had gehoord ben ik weer gaan bellen maar kreeg iemand anders die niks wist later die dag kreeg ik mail dat ik mijn geld terug kreeg

Casper

Erg goed.

Goede klantenservice.

Meer informatie over producten.

Goede ervaring. Snelle levering van product.

Rogier Koppejan

Had op zondag een jas besteld die volgens de site op voorraad was. Kreeg dinsdag avond een verzendbericht met trackingcode maar zag woensdagmiddag dat er nog steeds niets verzonden was, heb toen met... Had op zondag een jas besteld die volgens de site op voorraad was. Kreeg dinsdag avond een verzendbericht met trackingcode maar zag woensdagmiddag dat er nog steeds niets verzonden was, heb toen met de pakketdienst gebeld en die zeiden geen pakket ontvangen te hebben. Toen gebeld met Baumsport en toen bleek dat de jas helemaal niet verzonden was, sterker nog ze hadden de jas niet eens op voorraad maar hoopten hem nog te krijgen uit Zweden. Echt heel teleurstellend !

Kreeg mijn geld snel teruggestort

Zorg dat je voorraad informatie klopt en informeer de klant als dat noet zo is !

Snelle levering, goede service. Product was niet op voorraad, in plaats daarvan nieuwste model van het product ontvangen, netjes opgelost.