F. den Broeder

Goed, snelle levering

Lubbers

Super service en snelle levering! Zeker voor herhaling vatbaar.

Lubbers

Super service en snelle levering! Zeker voor herhaling vatbaar.

Bestelling via internet. Snelle levering en product naar tevredenheid. Dus zeer tevreden.

Teleurgestelde mama

Verzending snel.
Ander kleur gekregen dan wat we besteld hebben, mail gedaan echter geen antwoord gekregen.

Informeren indoen kleur of iets afwijkt en niet gewoon van uitgaan dat dat Oke is.
Een zwarte skibril besteld en fel gekleurde gekregen. Zonder enige info

AvO

2 paar skistokken besteld. Prima en snel geleverd.

Marco

Topservice. Dag vantevoren een snowboard gekocht via de website en de volgende dag al in huis.

Via de mail kon ik heel goed contact houden en mijn vragen stellen om zo tot koop over te gaan.

Nadat ik mijn board heb gekocht kocht ik een uur daarna ook nog een set bindingen. Ik moest daarbij verzendkosten betalen terwijl het meeging in het pakket van het snowboard. Had ik het in 1 koop... Nadat ik mijn board heb gekocht kocht ik een uur daarna ook nog een set bindingen. Ik moest daarbij verzendkosten betalen terwijl het meeging in het pakket van het snowboard. Had ik het in 1 koop gedaan had ik het niet hoeven betalen. Het zou mooi zijn als het systeem herkende dat je zojuist al wat besteld hebt en dat de verzendkosten automatisch worden geannuleerd.

JV te E.

Goede telefonische bereikbaarheid, met daaraan gekoppelde heldere en snelle beantwoording van vragen. Naar aanleiding van advies een bestelling gedaan welke de volgende dag reeds geleverd werd.

Goede vindbaarheid op internet.

Meerdere foto's van de potentieel te bestellen artikelen (in mijn geval skikleding) zou wenselijk geweest zijn.

Mooie website goed vindbaar en veel en mooie producten! Filterfuncties kunnen beter maat telefonisch advies helpt goed. Wel is de telefoon vaak in gesprek!

Barry

Mooie overzichtelijke site met mooie spullen .
Zeer tevreden

Snelle feedback en levering