Ging heel soepel allemaal.

Afleveren bij de buren mogelijk maken. Pakket moest nu bij ophaalpunt worden opgehaald.

Roelof

Zeer snelle service en professionele afhandeling precies zoals ze aangeven op de internetsite. Echt top.

Communicatie omtrent de levering.

Guido

Wat een ballen tent !
Wat een ballen tent !
Artikelen op de site zetten die ze überhaupt niet hebben. Vervolgens afrekenen en na 4 á 5 dagen zelf maar eens contact opgenomen om te vragen waar mijn pakket blijft. En dan met een slap excuus komen dat ze een mailtje hebben gestuurd waar in zou moeten staan dat het artikel niet lever baar is. Maar dat mailtje is nooit verstuurd. Vervolgens ook nog moeten vragen of ze het geld wat ik betaald heb terug willen storten .
Nogmaals wat een ballen tent!

Je online shop beter onderhouden!

Snelle service en vriendelijk aan de telefoon, alleen klopte de prijs die aan de handschoen hing niet met de prijs die ik betaalde, verschil van 5 euro in mijn nadeel

gratis retourneren

Ana de goede

Service is prima. Telefonisch goed bereikbaar en goed personeel. Alleen was mijn bestelling blijven liggen dus duurde het een dag langer. Maar ik had de tijd.

Geen bestelling laten liggen.

Ruud van der Woude

Bestelling geplaatst voor Hestra wanten. Snelle afhandeling en levering. Wanten bleken helaas te groot waarna ik deze heb teruggestuurd met het verzoek te ruilen. Helaas ging er in dat proces tot... Bestelling geplaatst voor Hestra wanten. Snelle afhandeling en levering. Wanten bleken helaas te groot waarna ik deze heb teruggestuurd met het verzoek te ruilen. Helaas ging er in dat proces tot twee keer toe iet (volledig onbedoeld) mis. Maar door de vriendelijke en adequate afhandeling van Arno en Milo heb ik toch een tevreden klantengevoel over me. Goed gedaan heren, zo kweek je amnbassadeurs!

Klanvriendelijkheid, after sales

Mogelijk iets meer check-double check?

Floris

Snowboard wanten besteld. Leuke aanbiedingen, duidelijk site en snelle afhandeling.

Goede aanbiedingen.

Meer beoordelingen van producten.

snelle levering

reviews bij de kleding

Bezorging snel. Wel jammer dat korting op kleding komt en dat dan niet wordt meegenomen in verzending van kleding een week voor de korting.

Duidelijke website . Veel aanbod.

Reageren op email, heb 5 dagen gewacht en nu maar gebeld .
Korting wordt niet verrekend maar moet terug gestuurd worden en artikel opnieuw Bestellen en dan met korting . Erg omslachtig . Reageren op email, heb 5 dagen gewacht en nu maar gebeld .
Wat mij betreft mag dat wat klantvriendelijker ! Zeker als je ziet dat deze jas van peak performance elders ook met meer korting wordt aangeboden.

Thijs Hollink

Nvt

Zeer snelle levering! S avonds besteld, de volgende dag binnen.

Nvt