Neel Oosterbos

Positief

snelle levering

Guido

Ik heb nieuwe glazen besteld voor mijn Adidas LST bril. Echter bleken de glazen niet te passen. Waarschijnlijk omdat mijn bril verouderd is.

overzichtelijke website met een goede zoekfunctie

De retourtermijn van 14 dagen is vrij kort.

Xander

Goede service. Ook als het fout gaat qua bestelling blijft dit bedrijf met de klant meedenken

Informeel contact

Sneller reageren op mail of telefonisch contact

Emily Timmermans

Ik vind het erg fijn, dat jullie een mail hebben gestuurd over een product dat niet meer te leveren was.
Hierbij gaven jullie mij een een alternatief, hier was ik het nog net zo blij mee.

Mail gestuurd, over een product en een alternatief hebben jullie mij gegeven.

Heb ik niet.

Arjan

Zeer goede service
snelle afhandeling

Service is zeer persoonlijk

Goeie service, snelle levering

Toen iets uit voorraad was, kreeg ik een ander bijpassend product

Ga zo door

Goede presentatie en aantrekkelijke prijzen

Soepele afhandeling en informeren over orderverloop

Bij de website moet je meerdere selecties aanklikken voor de juist maatkeuze. Bij ski's werkt dit niet altijd handig qua lengte.

M van der ploeg

Nu drie keer wat besteld. Eerste keer waren ski's dat ging super goed na bestelling werd ik gebeld voor de maat van mijn skischoenen zeer tevreden toen. Tweede keer skischoenen besteld kreeg een... Nu drie keer wat besteld. Eerste keer waren ski's dat ging super goed na bestelling werd ik gebeld voor de maat van mijn skischoenen zeer tevreden toen. Tweede keer skischoenen besteld kreeg een mail dat ze verstuurd waren.
Maar een dag later kreeg ik een mail dat ze niet leverbaar waren. Derde keer een skihelm besteld weer een mail dat het verstuurd was .
Een dag later weer het zelfde als bij de skischoenen niet meer leverbaar. Je kan dan wel voor een alternatief gaan maar je besteld eerst wat anders wat dan zo gezegd verstuurd word wat niet waar blijkt te zijn. Alles is verder wel goed opgelost maar ik zo een beter systeem nemen wat wel synchroon loopt met jullie winkel. Het is jammer als je wat gekocht heb en dat het op het laatste moment er niet meer is. verder wel tevreden

Service

Zie ervaringen

Ruud

Nadat de eerste zending was beschadigd heb ik na een telefoontje heel snel mijn bestelling alsnog ontvangen.

snelle opvolging na klacht

Er staat voor 22u besteld, zelfde dag verzonden, maar dit klopt niet. Ik had donderdagochtend besteld en kreeg zaterdag een email met dat het product er niet was. Ik kreeg wel meteen mijn geld terug.

Snelle terugbetaling

Niet zeggen dat je het voor 22u moet bestellen en dat het dan verzonden word, als het twee dagem later nog niet is verzonden