Gewoon zoals ik verwacht

Prima! Ik heb vantevoren gebeld omdat ik graag aanvullende informatie wilde over een artikel en ik ben uitgebreid naar wens geinformeerd.

Klantvriendelijkheid, servicegericht. Snelle levering.

Heel goed! Snelle levering en probleemloos retournering!

Ruime keuze

David

Ik heb gebeld en ik werd goed geholpen. Vervolgens snowboardschoenen besteld en snel binnen gekregen. Helaas te krap en teruggestuurd. Vervolgens netjes mijn aankoopbedrag teruggestort gekregen. Ik... Ik heb gebeld en ik werd goed geholpen. Vervolgens snowboardschoenen besteld en snel binnen gekregen. Helaas te krap en teruggestuurd. Vervolgens netjes mijn aankoopbedrag teruggestort gekregen. Ik ben uiteraard heel tevreden.

Informatie via de telefoon.
Bestel en retourservice

A Tinge

Baum Sport vind ik een uitstekend bedrijf want de lijnen zijn kort en ze staan altijd voor de klant klaar.

Telefonisch zeer goed bereikbaar en wanneer je een klacht hebt wordt dat zeer snel opgepikt en er wordt snel naar een oplossing gezocht.

Ik zou zeggen...... ga zo door!!!

Koen De Meyer

Bestelling/levering/afhandeling loopt prima

Snel verloop van het hele proces

MvdLee

Alles is prima gegaan de volgende dag in huis TOP !

Nadia

Naast een ontzettend snelle afhandeling en makkelijke en duidelijke bestelling was ik erg blij met de manier van verpakking. Kurkdroog en schoon kon ik meteen de spullen gebruiken!

Hele snelle en nette verzending. Goed verpakt ook!

Frans

Allereerst is de website erg overzichtelijk en heeft een warme uitstraling.
Allereerst is de website erg overzichtelijk en heeft een warme uitstraling.
Ik kon het product dat ik zocht makkelijk vinden en het afrekenen ging meteen goed. Een aantal dagen later werd mijn pakket in perfecte staat geleverd. Ik ben er heel blij mee!

De website is het overzichtelijk.
Warme uitstraling: het gevoel dat er mensen met verstand van zaken op de achtergrond werken.

Kan ik niet bedenken.

Mark

Mooie collectie, snel verzonden. Enige grote minpunt was DPD als transporteur (dramatisch), maar zou met switch naar ander opgelost zijn...

Snel, brede collectie (ook qua minder gebruikelijke kleuren en zo)

Niet meer werken met DPD (wordt aan gewerkt begreep ik)