Nick

Prima service

Netjes op tijd ontvangen.
Goed verpakt.

Saskia Notenboom

Goede service, heb telefonische contact gehad en geven goed advies

Mooie collectie,

Website heeft lastige besturing en je moet telkens weer terug bij de homepages en filtert moeilijk

Robin

Baum Sports heeft mij super blij gemaakt! Ik was al tijden op zoek naar een losse lens voor mijn Anon skibril. Fabrikant geprobeerd, de verkoper van de bril geprobeerd, internet afgestruind, niks..... Baum Sports heeft mij super blij gemaakt! Ik was al tijden op zoek naar een losse lens voor mijn Anon skibril. Fabrikant geprobeerd, de verkoper van de bril geprobeerd, internet afgestruind, niks.. Bij toeval kwam ik precies de lens tegen die ik zocht, via de website van Baum sports! Direct uit voorraad geleverd. Echt super blij mee!

Spare part voor een verouders model skibril op voorraad.

Levering kan sneller/beter. Vandaag besteld > Volgende werkdag in huis is een must. Ik was niet thuis bij het afleveren en de berichtgeving van DPD klopte van geen kant. Uiteindelijk na een... Levering kan sneller/beter. Vandaag besteld > Volgende werkdag in huis is een must. Ik was niet thuis bij het afleveren en de berichtgeving van DPD klopte van geen kant. Uiteindelijk na een telefoontje met DPD op kunnen lossen en order af kunnen halen bij een pick-up point. Ik weet dat een vervoerder een verlengstuk is van de dienstverlening van Baum Sport, dus dat niet alles binnen hun eigen bereik ligt, maar is wel een puntje om tegen het licht te houden. Verder niets dan lof.

RobbyVR

Vlotte service, snelle levering

Snelle opvolging, service

De service was goed het was snel binnen
De kleding is van goede kwaliteit

Snelheid

Erg prettig......

Service gericht

Geen bijzonderheden

Aankoop skibril

Een skibroek besteld.

Goede omschrijving van de producten, kloppende foto.

Cool

Alles

Marco

Prima service en snelle levering

Prima site mooie producten