Martin Hoeksema

Het is top geregeld bij baum sport, snelle levering en ook telefonisch goed bereikbaar en goede medewerking

Snelle levering en goede medewerking

F. Nijmeijer

Zeer makkelijk en snelle levering

J.Kennedy

Super, vrijdag avond om 8 uur besteld zaterdag 11.30 alles binnen. beter kan niet en voor een mooi prijs. gewoon top.

Prima en zeer snelle service

Zeer snelle service

Alle producten zouden teruggestuurd kunnen worden! Alleen ruilen vanwege maat is niet van deze tijd.

Ben van den Berg

Goede prijzen, groot assortiment en snelle levering.

Prijs en assortiment

Ondanks halve levering (check van levering kan dus beter voor verzenden) toch snel respons en oplossing geboden

snelle responstijd ook bij problemen

checks voor verzending
doos van levering staat niet in verhouding tot pakketje

Richard van Wijk

Voor mij was de afstand naar Hengelo groot omdat ikzelf woonachtig ben onder de rook van Amsterdam. Maar het was zeker de moeite waard!
De winkel voorziet in veel spullen voor alle vormen van...
De winkel voorziet in veel spullen voor alle vormen van wintersport. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Milo Baum heeft mij persoonlijk geholpen met het op maat maken van de ski-schoenen.

Webshop lijkt soms meer artikelen in huis te hebben. Daarentegen hebben ze echt veel spullen in de winkel, dus men kan een kijkje nemen in de webshop, maar beter wordt je geholpen in de winkel.

Ernst

Mooi merken, uitgebreid assortiment en een snelle levering. Al meerdere keren wat gekocht.

Goede zoekfunctie

Eerste kennismaking.

Erg snelle levering!!!

Op site slecht terug te vinden wat de levertijden zijn. De snelheid heeft me dan ook positief verbaasd!