Super Service, zeer snelle verzending!

Bart

Hele fijne, vriendelijke en snelle service

Producten op de website zijn ook inderdaad beschikbaar en de order wordt snel verwerkt.
Na ontvangst wilde ik toch ruilen voor een maatje groter. Ondanks dat ik op de 'retour-grens' van 14 dagen zat was dit geen enkel probleem en ben ik weer snel en vriendelijk geholpen.

Omdat ik op de retour-grens van 14 dagen zat met mijn bestelling, wilde ik het omruilen even met jullie bespreken over de telefoon. De winkel was telefonisch niet goed bereikbaar. Duurde drie uur... Omdat ik op de retour-grens van 14 dagen zat met mijn bestelling, wilde ik het omruilen even met jullie bespreken over de telefoon. De winkel was telefonisch niet goed bereikbaar. Duurde drie uur voordat ik contact met iemand had. Ben toen wel heel vriendelijk geholpen. Het kwam misschien omdat jullie druk waren met ombouwen van de winkel.

De pakjesbezorger DPD is wat mij betreft niet de meest snelle en flexibele bezorger.

Raymond Disser

Goed meegedacht met mijn wensen.

Heb afgesproken om een nieuw model te kopen. Dit was een goede suggestie dus prima maar system geeft mails ondanks dat ik nog geen levering heb gekregen.

KDokter

Zeer snel geleverd

Meer info mbt product

Prettig en betrouwbaar

Fijn dat het bedrijf gebeld kan worden bij onduidelijkheden. Snel geholopen. Top!

In eerste instantie was ik wat verbaasd toen ik mijn paket kreeg. Op de doos stond n.l. een ander product afgebeeld. Gelukkig zat de juiste bestelling wel in de doos.

Prima ervaring. Snelle levering product en berichtgeving. Wil het product ruilen, hoop dat dat net zo soepel gaat.

verloop bestelling

gewicht skistokken vermelden

A-J. de Wit

Door een fout kreeg ik een verkeerd product geleverd. Na contact te hebben opgenomen was het probleem prettig, snel en naar volle tevredenheid opgelost ! Perfect en heel prettig afgehandeld.... Door een fout kreeg ik een verkeerd product geleverd. Na contact te hebben opgenomen was het probleem prettig, snel en naar volle tevredenheid opgelost ! Perfect en heel prettig afgehandeld. Complimenten !

Prettig en snel contact.

Bart Geerkens

Ik heb onlangs een snowboard + bindings gekocht

Snelheid van verwerking van bestelling tot levering

Eventueel meer uitleg/omschrijving van artikels

neen

neen

P. Hendriks

Regelmatig bestel ik online bij Baum Sport. Ik ben erg tevreden over het productaanbod en de afhandeling van mijn bestellingen.

Het online bestellen gaat erg gemakkelijk. Er volgen direct e-mails met de status van de bestelling.

Onlangs op twee achtereenvolgende dagen twee bestellingen gedaan; de eerste bestelling werd niet dezelfde dag verzonden (maar een werkdag later). De tweede bestelling werd wel voor 22.00 uur... Onlangs op twee achtereenvolgende dagen twee bestellingen gedaan; de eerste bestelling werd niet dezelfde dag verzonden (maar een werkdag later). De tweede bestelling werd wel voor 22.00 uur verzonden.