Thora

Voordat ik mijn bestelling geplaatst heb heb ik eerst telefonisch contact gehad. Dat was een goed advies en na dit gesprek meteen het product besteld dat nog in de aanbieding was ook! Het product... Voordat ik mijn bestelling geplaatst heb heb ik eerst telefonisch contact gehad. Dat was een goed advies en na dit gesprek meteen het product besteld dat nog in de aanbieding was ook! Het product zou op voorraad zijn en ik kreeg dezelfde dag dan ook nog een track&trace code. Toen dat na 3 dagen nog geen pakketje opleverde heb ik een mail gestuurd en bleek dat het product niet op voorraad was,wel direct besteld was en alsnog spoedig bezorgd zou worden. Dat klopte want 2 dagen daarna was het binnen!

Telefonisch werd ik goed geholpen en de bestelling plaatsen is erg makkelijk.

Ik had op de hoogte gebracht willen worden van de status voordat ik de track&trace code kreeg. Dit schepte een andere verwachting doordat het product dus niet op voorraad was en later geleverd zou... Ik had op de hoogte gebracht willen worden van de status voordat ik de track&trace code kreeg. Dit schepte een andere verwachting doordat het product dus niet op voorraad was en later geleverd zou worden.

Prima, precies zoals je verwacht. Snel netjes verpakt!

Duidelijke site en informatie

Helaas heb ik moeten ervaren dat de webschop niet altijd up to date is

Nee helaas niet

De webshop beter in de gaten houden zodat klanten niet teleurgesteld worden

Top, snelle levering en goede klantenservice! Probleem met defect artikel werd snel en charmant opgelost.

Afhandeling defect artikel.

Valk

Goede site die makkelijk te doorzoeken is. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

makkelijk te bestellen en snelle levering

geen op dit moment

sjors

Snelle en goede service

Prima, heb er een paar jaar geleden besteld, ook heel goed gegaan. Dit is een betrouwbare winkel die snel levert.

Snelle levering, goed product, net als eerdere bestelling.

Susanne

Prima service. Handig dat je het product kan ophalen in de winkel scheelt verzendkosten.

Sanne

Zeer positieve eerse ervaring

Vond de snelheid waarmee de slippers geleverd werden top en ook dat er een sms kwam met een zeer gerichte tijdsindicatie!

Voor nu geen