Joanne

Goed bedrijf, waar ze veel hebben.

Service en beschikbaarheid

Gratis terugsturen!

Ondanks dat de aankoop niet slaagde ivm de maat die te klein was ben ik erg tevreden. De service was netjes, nu nog even wachten tot mijn betaling geretourneerd wordt maar dat komt vast goed!

Meedenken ivm maatvoering, dus klantvriendelijkheid!

Jammer dat de juiste voorraad qua maat niet duidelijk was waardoor we 2 keer een nieuw paar hebben gekregen terwijl de gewenste maat niet op voorraad was, bleek achteraf.

Mark S

Heel goed
Snel bij huis
100%

Ingeborg Kuper

Ski' s en skistokken gekocht via internet tegen een scherpe prijs. Vlotte afhandeling, levering goed te volgen. Alles kwam in goede staat aan. Fijne service dat de bindingen gemonteerd en afgesteld... Ski' s en skistokken gekocht via internet tegen een scherpe prijs. Vlotte afhandeling, levering goed te volgen. Alles kwam in goede staat aan. Fijne service dat de bindingen gemonteerd en afgesteld werden, daarover ook prettig mailcontact gehad. Kortom, zeer tevreden over het geheel.

Zie boven.

Annette

Goed!!!!

Ik heb niks negatief aan te merken

Ik heb niks negatief aan te merken

Boots besteld met leuke korting. Snelle levering (gratis!), goede feedback tijdens afhandeling. Verpakking was wat aan de magere kant, maar leverde verder geen problemen op. Kortom, een tevreden... Boots besteld met leuke korting. Snelle levering (gratis!), goede feedback tijdens afhandeling. Verpakking was wat aan de magere kant, maar leverde verder geen problemen op. Kortom, een tevreden klant.

Informatie tijdens afhandeling, snelheid verwerking., prijs.

Verpakking was slechts een (niet helemaal passend) papiertje om de originele doos. Het was op deze manier ook zichtbaar wat er verstuurd werd. Voor mij geen probleem en alles was onbeschadigd, maar... Verpakking was slechts een (niet helemaal passend) papiertje om de originele doos. Het was op deze manier ook zichtbaar wat er verstuurd werd. Voor mij geen probleem en alles was onbeschadigd, maar dat geldt wellicht niet voor iedereen.

Top bedrijf met hele goede service.

Klantvriendelijk.

Duidelijk en snelle levering

Negatief bestelling niet ontvangen

Communicatie tussen jullie en transportbedrijf kan beter.

Reactie Baum Sport by Milo:

Dank voor uw feedback. Helaas is het pakket zoek geraakt tijdens het vervoer. Daarnaast spijt het ons dat we het artikel niet meer op voorraad hebben zodat we een nieuw pakket aan kunnen... Dank voor uw feedback. Helaas is het pakket zoek geraakt tijdens het vervoer. Daarnaast spijt het ons dat we het artikel niet meer op voorraad hebben zodat we een nieuw pakket aan kunnen maken.
Mvg,
Team Baumsport

Artikel niet leverbaar (verkeerde voorraad info), alternatief prima, maar niet wat ik eigenlijk wilde hebben..