Jos Beeks / CreaVar

Een prettig gewoon en betrouwbaar bedrijf. Met goede producten voor een redelijke prijs. Goede en snelle respons op vragen en bestellingen.

Persoonlijke benadering, extra handeling is nooit een probleem, goede prijs-kwaliteit verhouding, denken mee

FLOW | Tuinarchitectuur

Goed service, hout kwaliteit oke, logistiek kan beter

snelle levering, redelijk groot assortiment

Willie Emons

Positieve ervaring

communicatie met planning en eigen bezorgdienst welke echt contact houdt met klant

Tinus Heeren / sv Koningsschutters

Goede ervaringen , snelle levering, transportkosten vind ik wat aan de hoge kant en zou bij een bepaald bedrag gratis moeten zijn

snelle levering en goede kwaliteit hout

Casae

Snelle levering goeie prijs, wel veel kromme planken in lengte richting valt dan wel tegen. Met name voor geschaafd afwerking hout

Snelle levering goeie prijs

Thenu

2e project met Bax als houtleverancier: prijs/kwaliteit/service en communicatie verhoudingen zijn klasse.

Constante kwaliteit balkhout en planken, hele jaar door.

X

Positieve ervaring. Alleen jammer dat 2 kraaldelen voor mij niet bruikbaar zijn omdat de zijkanten teveel beschadigd zijn. Bij enkele andere, zit het aan de uiteinden die bij het zagen eraf... Positieve ervaring. Alleen jammer dat 2 kraaldelen voor mij niet bruikbaar zijn omdat de zijkanten teveel beschadigd zijn. Bij enkele andere, zit het aan de uiteinden die bij het zagen eraf vallen.

Snelle levering, goede communicatie

Emile Merkus

(Bewerkt)

Snel te bestellen en leveren zoals afgesproken.
Ze zijn ook erg gefocust op kwaliteit van de leveringen.

Ze reageren snel als er iets is met leveringen en zorgen snel voor een oplossing.
Geen gezeur of discussies.

Iertje

Douglas hout gekocht voor schuur.

Handige website, fijne communicatie en contact met het bedrijf. Mooi product.

Wilco

(Bewerkt)

Hout van de 14 planken hadden er zeker 5 een scheur van 30 cm op de kopse kant.

Hout van de 14 planken hadden er zeker 5 een scheur van 30 cm op de kopse kant.

Ik had een betere kwaliteit van Bakx verwacht. Gelukkig moest ik de planken 40 cm inkorten. Na overleg met dhr. Bakx is deze klacht zeer professioneel opgepakt en afgehandeld. Chapeau!

Transport telefoontje