Stefaan Ooms

Recent hebben we een bbq bij BBQ Experience Center gekocht

Zéér klantvriendelijk, bereikbaar en proactief.

Michel de Vink

Goede ervaring gehad. Bestellen ging eenvoudig, soepel en snel en de levering was zoals gepland.

Het enthousiasme, de passie en toewijding.

Gewoon lekker zo doorgaan. Gaat goed.

Freek Bink

Knappe locatie!
De hulp die we gekregen hebben bij onze zoektocht naar welke bbq voor ons geschikt is werd als heel fijn ervaren.
Degelijke gespecialiseerde verkopers die heel veel kennis...
Knappe locatie!
Degelijke gespecialiseerde verkopers die heel veel kennis hebben en deze ook graag delen.
We zijn heel tevreden met onze aankoop!

Ervaring
Specialisten in bbq
De workshops
Veel keuze in verschillende merken en soorten bbq

Karin de Backer

Top!

- reageren snel met antwoord op je vragen, afspraak = afspraak

Peter V

Mooie avond gehad met lekkere gerechten

Alles tot in de puntjes goed geregeld

Zijn er niet

Marco

Prettig en deskundig contact

Via Google terecht gekomen bij BBQ Experience center. Prettige website en per email een aantal vragen gesteld (twijfels tussen Kamado Big Joe 2 en ander model). Na telefonisch contact snel een... Via Google terecht gekomen bij BBQ Experience center. Prettige website en per email een aantal vragen gesteld (twijfels tussen Kamado Big Joe 2 en ander model). Na telefonisch contact snel een offerte ontvangen. Deze akkoord gegeven en BBQ snel en keurig geleverd via transport. De Big Joe paste maar net aan door de deur!

Margot Beekmans

Erg leuke workshop gevolgd met gerechten die je zelf niet snel zou verzinnen. Heel leuk!

Duidelijk uitleg.

Voorbeeld laten zien met wat de bedoeling is met bijvoorbeeld snijden. Hoe groot of dik.

Hans de Kleijn

Zeer goed

puike internetsite, makkelijk bestellen en snelle levering

Patrick Castermans

Henk van den Berg