Henry Rijnen

Uitstekend

Gezellig en toch professioneel bezig

Helemaal geen

Frits Noorman

Uitstekende workshop

De workshoppresentatie van Oscar in Nunspeet was uitstekend. Een kwinkslag, een grap en grol er even tussendoor. Ja, was écht leerzaam en beregezellig. Plus ze hebben heerlijke tapbiertjes.

Reactie BBQ Experience Center:

Erg leuk om te horen Frits en ik je reactie ook gedeeld met Oscar.
Hopelijk tot een volgende keer.

Bob Den Ouden

Heel fijn geholpen

Klantvriendelijkheid en vooral niet de druk van moeten verkopen

Meer soorten cursussen aanbieden

Reactie BBQ Experience Center:

Hi Bob en bedankt voor je reactie.
Hi Bob en bedankt voor je reactie.
Veel van onze klanten hebben nu al "keuze stress" maar welke of wel type workshop mis je bij ons? Specifieke techniek, bepaalde gerechten? Ik hoor het graag nog even.

Nicola Van Laarhoven

Ik heb goede ervRingen

Duidelijk, uitstekende communicatie en terugkoppeling. Zeer service gericht.

Ik zou het op dit moment niet weten

Reactie BBQ Experience Center:

Bedankt Nicola, fijn dat je zo tevreden bent.

Marita Kulk

Jaaa was super leuk! Leuke omgeving, mooie materialen en goeie producten

Omgeving, materiaal en producten

Duidelijker spreken. Niet binnensmonds en snel. ( en nee ik ben geen oudje)

Rita Gommers

Nadat de levering niet compleet was, is het probleem na emailverkeer heel snel opgelost

Snelle reactie op email en ook zeer snelle en correcte afhandeling van de nieuw zending

Ik had wijn besteld, wellicht zou deze in kleinere dozen verpakt kunnen worden. Ook minder zwaar voor de bezorger 😉

Reactie BBQ Experience Center:

Hoi Rita, dank je wel voor je reactie en positieve feedback. Leuk om te horen voor mijn collega natuurlijk en fijn dat er snel een oplossing was. De tip heb ik inmiddels doorgegeven, leuk dat je... Hoi Rita, dank je wel voor je reactie en positieve feedback. Leuk om te horen voor mijn collega natuurlijk en fijn dat er snel een oplossing was. De tip heb ik inmiddels doorgegeven, leuk dat je meedenkt.

Eelco van Zanten

Altijd goede spullen op voorraad

Prima duidelijke websitebezoek en goede snelle levering.

Nanda Boer

Was voor de 1ste keer.
Maar toppie

Besteld,e optijd In huis

Zou niet weten

Reactie BBQ Experience Center:

Fijn Nanda en hopelijk tot een volgende keer!

John Englebert

Een KamadoJoe werd bezorgd. Wij kregen een gedegen uitleg op een zeer klantvriendelijke wijze.

Bezorging, uitleg en contactmakjng uitstekend

Reactie BBQ Experience Center:

Goed om te horen John, bedankt voor je reactie en veel BBQ plezier met de nieuwe Kamado Joe! Met smakelijke groet, Peter team BBQ

Evelyne Derveaux

Fantastisch! Heel mooie winkel vol met kwalitatieve BBQ 's en accesoires. Goed en professioneel advies.
Ook de workshop was top. Leuke tips en tricks en heel goed verzorgd. Een aanrader.

Service en kwaliteit

Reactie BBQ Experience Center:

Dag Evelyne en bedankt voor uw enthousiaste en mooie reactie. Ik heb die uiteraard ook gedeeld met mijn collega's...erg leuk om te horen. Hopelijk tot een volgende keer.
Met smakelijke groet,...