8.2/10
Prijs van de producten
Kwaliteit van de producten

Joske

Prettige hulp en duidelijk advies. Goed product!

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁
Beste klant,
Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩
Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag!

Leonard Kers

Helemaal top! Snel en vakkundig geholpen.

Beste Leonard,
Beste Leonard,

Samantha Robijn

Zeer tevreden

Beste Samantha,
Beste Samantha,

Marten Bergsma

Goede service en zeer vriendelijk personeel

Beste Marten,
Beste Marten,

Sander

Super geholpen met de aanschaf van een mooi visgraat parket! Bedankt

Foso

Hartelijke ontvangst en goed advies

Steur

Super ervaring! Heel vriendelijk ontvangen, Na afloop nog een drankje aangeboden gekregen voor onderweg en bovenal: scherpe prijzen en eerlijk advies! Wij komen zeker nog eens terug en bevelen... Super ervaring! Heel vriendelijk ontvangen, Na afloop nog een drankje aangeboden gekregen voor onderweg en bovenal: scherpe prijzen en eerlijk advies! Wij komen zeker nog eens terug en bevelen jullie zeker aan!

Beste Yvonne,
Beste Yvonne,

Kalle Reekers

Snelle vriendelijke hulp door Lars bij het uitzoeken van de PVC visgraat vloer Stockholm

Frank

Prettige ervaring. Aandacht voor de klant