8.2/10
Kwaliteit van de producten

Peter

Beste Peter,
Hartelijk dank voor uw positieve review over Bebovloeren😁.
Wij wensen u veel plezier met uw producten, mocht u in de toekomst weer iets nodig hebben.. wij helpen u heel graag....
Beste Peter,
Hartelijk dank voor uw positieve review over Bebovloeren😁.
Wij wensen u veel plezier met uw producten, mocht u in de toekomst weer iets nodig hebben.. wij helpen u heel graag. 🤩
Tip! Bent u op de hoogte van onze win actie? Als u de mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer kunt u het aankoopbedrag terug winnen!

Henk de Lange

Net als de vorige keer: super geholpen met een mooie vloer voor een heel strakke projs

Beste Henk,
Beste Henk,

Kleine Deters H-J

Snel geregeld

Puijmbroeck

De personeel erg vriendelijk en kwa vragen goed geholpen we komen zeker terug

E de lange

Goed geholpen

Goed geholpen

Ivette

It was really nice and they offered multiple solutions

Beste Ivette,
Beste Ivette,

Batuhan

Geweldig heel goed geholpen geweldig staff

Beste Batuhan,
Beste Batuhan,

Nico-kraaijenhof@hotmail.com

Bij bebo vorig jaar onze clikpvc vloer gekocht
Nu licht hij er een jaar in
En op de naden begibd hij te knappen en daarnaar bol staan
In de wingkel werd ons verteld dat wij als...
Bij bebo vorig jaar onze clikpvc vloer gekocht
Nu licht hij er een jaar in
En op de naden begibd hij te knappen en daarnaar bol staan
In de wingkel werd ons verteld dat wij als wij kozen voor clik pvc wij niet hoefde te egaliseren
Nu zeggen ze als er problemen ontstaan we wel hadden moeten egaliseren
We hebben een nieuwbouwwoning de vloer licht er vlak in wat ons wel opviel bij het leggen waren all planken van het clik seisteem all kapot we hadden genoeg besteld dus we hadden zo iets het zou
Nu willen ze ons laten zitten met een kapotte vloer en ter compensatie 1 pak kliklaminaat opstuurt
Volgende week heben wij een afspraak staan bij onze rechtsbijstandverzekering
Maar word erg verdrietig hou zij hier mee omgaan
Koop hier nooit een vloer dat is de enigste oplossing om niet in de problemen te kopen
De goede refjus die gegeven worden zijn nep en worden gevraagt om in te vullen met kadotjes als je dat doet

Beste Nico,
Allereerst bedankt voor uw review.
Maar wat ontzettend vervelend om te lezen dat u onze samenwerking niet als prettig heeft ervaren.
Graag zouden wij met u in contact komen,...
Beste Nico,
Allereerst bedankt voor uw review.
Graag zouden wij met u in contact komen, zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een email te sturen naar: info@bebovloeren.nl.
Graag hopen wij van u te horen zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.
Team Beboparket.

karima el hattachi

Zoals afgesproken mijn eerlijke slechte review over dit bedrijf en een aantal onbeschofte en sarcastische medewerkers. Wil je extra stress en slecht behandeld worden na aankoop en tijdens een... Zoals afgesproken mijn eerlijke slechte review over dit bedrijf en een aantal onbeschofte en sarcastische medewerkers. Wil je extra stress en slecht behandeld worden na aankoop en tijdens een verhuizing? Kies dan voor dit bedrijf voor je vloeren. Het is namelijk service en vriendelijkheid tot aan de pin automaat en de uitgang!

Het laminaat wordt niet gecontroleerd bij inladen, dus je weet niet wat je meekrijgt tot je het thuis zelf opent, De plinten werden zo ruw ingeladen dat ze beschadigd raakten, gelukkig zag ik dit op tijd en kreeg ik er een paar extra mee. De afplak plinten die je hoort mee te krijgen als je toch kiest voor hoge plinten, werden niet meegegeven, dit terwijl ik aangaf aan de medewerker caz, dat het mijn allereerste x is dat ik zo een aankoop doe en dat ik vertrouw op zijn verkoop ervaring dat hij weet wat hij verkoopt en meegeeft. Er worden extra meters plinten aangesmeerd die je achteraf weer weg kan doen. Op de dag dat de vloer gelegd werd, bleek 1/4de van de batch dat in gloed nieuwe verpakking zat, al beschadigd te zijn. De hoge plinten van 8 CM in nieuwe verpakking bleken toch 3 verschillende maten te zijn en de plakpinten moet je maar zelf bedacht hebben volgens een onbeschofte medewerker. Vervolgens bel je boos op, en wordt er gedreigd dat als ik zo boos blijf dat ik naar mijn nalevering van laminaat mag fluiten en dat ik dit via de rechter mag uitzoeken, ook krijg je naar je hoofd geslingerd dat je klacht een mening is, want OOOHH ze leveren ZELFS aan Hornbach, als boze klant met vloerleggers thuis die hun werk niet kunnen afmaken door de slechte kwaliteit plinten en kapotte laminaat, heb je hier geen behoefte aan. Pas op voor de ROEL! Dan wordt je door verbonden naar TOM en die zal sarcastisch met je worden als je te boos en ontevreden bent omdat zij in gebreke zijn gebleven. Toen bij mij de maat vol na deze twee heren en alles erbij, besloot ik genadeloos terug te slaan met woorden, en verwensingen.

NA 4 DAGEN STALKEN ! kreeg ik aangeboden om 150 euro terug te krijgen, deze heb ik kunnen opschroeven naar 200. De Nalevering wordt gedaan op een houten pallet die jij mag opruimen, er wordt je verteld dat je al blij moet zijn dat je Na geleverd krijgt, en dat de laminaat precies voor je deur gelegd word, de heer van de nalevering had niet het geduld dat ik eerst wilde controleren of ik niet weer troep kreeg. Het is slimme marketing om mensen te lokken met plaatjes en prijzen die je NIET zult aantreffen op locatie! Al met al, wees gewaarschuwd en doe dit niet, je betaald de hoofdprijs voor een restpartij, EXCLUSIEF BTW. Je bent beter af bij een lokale specialist of een professioneel bedrijf. Ze overspoelen de reviews sectie met neppe reviews, om zo de elke klachten te overtreffen, ze vonden namelijk dat ik met 200 euro afpoeier geld, geen slechte review hoefde te schrijven. Alle collega s houden elkaar het hand boven water wanneer jij als klant je genaaid voelt, ook krijg je heel vriendelijk een doos in je handen gedrukt waarvan je achteraf toch 20 euro betaald hebt voor een laminaat onderhoud set waar je niet om gevraagd hebt. Je krijgt WEL een goedkoop flesje gratis mee, om je ellende weg te verdoven na een week ruzie aan de telefoon. BLIJF ECHT WEG, EN ZOEK NAAR EERLIJKE REVIEWS OP MEERDERE WEBSITES! Met vriendelijke groet, Karima el Hattachi

Beste Karima,
Wat vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.
De ontstane situatie was inderdaad bij ons bekend en problemen zijn er dan ook om opgelost te worden.
Ondanks al uw...
Beste Karima,
Wat vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.
Ondanks al uw bedreigingen aan ons adres en aan onze collega's, hebben wij er toch voor gekozen om het met u op te lossen door de beschadigde producten na te leveren en u zelfs een compensatie voor het ongemak te bieden. Het spijt ons dan ook zeer om ondanks een goede geboden oplossing toch deze review te krijgen. Wij danken u wel voor het verwijzen naar eerlijke reviews want die schetsen wel een eerlijk beeld van ons bedrijf. Wij achten deze review dan ook niet gegrond, helemaal gezien het feit dat wij urenlang geduldig contact met u hebben gehad en samen tot een oplossing zijn gekomen.
Wij wensen u alsnog veel plezier van uw nieuwe Bebovloer.
Bebovloeren