8.2/10
Prijs van de producten
Kwaliteit van de producten

Dagmara Kolczarek

Goede kwaliteit vloeren voor goedkoopste prijs

Beste Dagmara,
Beste Dagmara,
Hartelijk dank voor uw positieve review over Bebovloeren😁.
Wij wensen u veel plezier met uw producten, mocht u in de toekomst weer iets nodig hebben.. wij helpen u heel graag. 🤩
Tip! Bent u op de hoogte van onze win actie? Als u de mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer kunt u het aankoopbedrag terug winnen!

Daniël

Super

Beste Daniël,
Hartelijk dank voor uw positieve review over Bebovloeren😁.
Wij wensen u veel plezier met uw producten, mocht u in de toekomst weer iets nodig hebben.. wij helpen u heel graag....
Beste Daniël,

Kleur in Apeldoorn

In 1 woord TOP! Vrolijk personeel, fijne sfeer. Een heerlijk bedrijf!!!!!!!

Beste klant,
Beste klant,

Sheleen Pool

Top!

Beste Sheleen,
Beste Sheleen,

Gerrie

Nooit meer een vloer bij dit bedrijf. Zeer onprofessioneel in omgang met klanten. Koop je een vloer van bijna 6000€. Spijt als alle haren op mijn hoofd.

Beste Gerrie,
Allereerst bedankt voor uw review.
Maar wat ontzettend vervelend om te lezen dat u onze samenwerking niet als prettig heeft ervaren.
Graag zouden wij met u in contact...
Beste Gerrie,
Allereerst bedankt voor uw review.
Graag zouden wij met u in contact komen, zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een email te sturen naar: info@bebovloeren.nl.
Graag hopen wij van u te horen zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.
Team Beboparket.

Andrew

Stuk rijden

Beste Andrew,
Allereerst bedankt voor uw review.
Graag zouden wij met u in contact...
Beste Andrew,
Allereerst bedankt voor uw review.
Graag hopen wij van u te horen zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.
Team Beboparket.

Rokx

Heel goed en snel geholpen

Beste Rokx,
Beste Rokx,

Fons Wagenaar

(Bewerkt)

De communicatie tussen de verkoper van BEBO en de kassa waren kennelijk niet goed, want er was teveel in rekening gebracht. Ik kwam hier pas na een week achter, maar BEBO heeft het keurig... De communicatie tussen de verkoper van BEBO en de kassa waren kennelijk niet goed, want er was teveel in rekening gebracht. Ik kwam hier pas na een week achter, maar BEBO heeft het keurig terugbetaald.

Ketelaar

Vriendelijke mensen