8.2/10
Prijs van de producten
Kwaliteit van de producten

Aad Versluis

Goede producten, goede service en klantvriendelijk

Beste Aad,
Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁
Beste Aad,
Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩
Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag!

Wilma Burger

Super, als je binnen komt wordt er direct heel vriendelijk koffie en een broodje aangeboden. Na ruim 2 uur ( in de regen ) rijden was dat een super rode loper. Jesse heeft heel goed meegedacht,... Super, als je binnen komt wordt er direct heel vriendelijk koffie en een broodje aangeboden. Na ruim 2 uur ( in de regen ) rijden was dat een super rode loper. Jesse heeft heel goed meegedacht, helaas konden wij niet uit de rest partijen kiezen omdat we te veel nodig hadden! Ik hoop volgende week mijn bankstelsel op de nieuwe vloed te kunnen leggen!

Beste Wilma,
Beste Wilma,

Erjan Goossen

Prettig, aardige mensen. Denken met je mee in oplossingen

Beste Erjan,
Beste Erjan,

Fam. Jansen

Bij binnenkomst al heel leuk ontvangen. Vriendelijk personeel en een goed advies gekregen, nemen zeker de tijd voor je. Een hele ruime keus aan vloeren.

Beste familie Jansen,
Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag...
Beste familie Jansen,

Smit

Zeer goed

Joop Rijsdijk

Wat een geweldige service! we werden heel vriendelijk ontvangen de keuze was reuze. Zijn heel goed geholpen met het kiezen om onze trap te renoveren. uiteindelijk zijn we uitgekomen op een hele... Wat een geweldige service! we werden heel vriendelijk ontvangen de keuze was reuze. Zijn heel goed geholpen met het kiezen om onze trap te renoveren. uiteindelijk zijn we uitgekomen op een hele mooie pvc trap (niet van acht hout te onderscheiden) voor een nette prijs. En koffie en iets te eten het was fijn.

Sven

Beste Sven,
Beste Sven,

Cas

Slecht....is een lokker

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw review.
Wij vinden het heel vervelend om te lezen dat u onze samenwerking als niet prettig heeft ervaren.
Graag willen wij met u in contact komen voor...
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw review.
Graag willen wij met u in contact komen voor een passende oplossing. Als u ons via info@bebovloeren.nl een bericht stuurt dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Graag hopen wij van u te horen.

Marloes

Een gezellige winkel met veel keuze. Je wordt vriendelijk geholpen. Er was een ballenbak voor de kinderen dus zij hebben zij zich kostelijk vermaakt en wij konden in alle rust onze traprenovatie... Een gezellige winkel met veel keuze. Je wordt vriendelijk geholpen. Er was een ballenbak voor de kinderen dus zij hebben zij zich kostelijk vermaakt en wij konden in alle rust onze traprenovatie uitzoeken.

Beste Marloes,
Beste Marloes,

Koster

Fijn geholpen met vriendelijk personeel. Veel mooie producten!

Beste Sophie,
Beste Sophie,