8.2/10
Prijs van de producten
Kwaliteit van de producten

Hanna

Nette zaak met veel aanbod. Erg vriendelijk, behulpzaam personeel en een warm welkom. Twee minpuntjes: de bodemprijzen op de site zijn wat misleidend. Deze prijzen gelden alleen voor wat... Nette zaak met veel aanbod. Erg vriendelijk, behulpzaam personeel en een warm welkom. Twee minpuntjes: de bodemprijzen op de site zijn wat misleidend. Deze prijzen gelden alleen voor wat restpartijen, die slechts verkrijgbaar zijn voor hele kleine oppervlakten, zoals 5 vierkante meter. De prijzen liggen dus hoger dan de prijzen op de website en zijn exclusief btw. Ook dat staat niet op de site. Ondanks dat, is de prijs nog wel netjes, maar verwacht geen bodemprijzen zoals die op de site groots staan.

Wietse Venema

Geweldig ervaring van service en kwaliteit

Jumbo

Prima, klantvriendelijk

Hofsink

Goed, advies, vriendelijk personeel

Kuiper

Al meerdere keren hebben wij een BEBO vloer gekocht, vanwege de goede service. Het leggen van onze eiken visgraat vloer en eiken planken vloer is tot in de details uitgevoerd door Nico en Leon. Een... Al meerdere keren hebben wij een BEBO vloer gekocht, vanwege de goede service. Het leggen van onze eiken visgraat vloer en eiken planken vloer is tot in de details uitgevoerd door Nico en Leon. Een prima stukje vakwerk! Wij zijn zeer tevreden!

T Roder

Goede service !

Bakker

Goede service, leuk personeel. Ze willen wel van alles aan je kwijt, maar niet aan het opdringen. Kwamen voor extra pakken laminaat voor bij een bestaande vloer, bij het zien van alleen een plank... Goede service, leuk personeel. Ze willen wel van alles aan je kwijt, maar niet aan het opdringen. Kwamen voor extra pakken laminaat voor bij een bestaande vloer, bij het zien van alleen een plank wist men al direct welke kleurcode en laminaat we erbij moesten hebben.

CL Middleton

Heel fijn!

Aad van Loon

Wat een fijne sfeer… met veel plezier een prachtige vloer uitgezocht. Fijn en prettig advies. Enorm bedankt!

Fisscher

Lekker snel geholpen